Асортимент Imitlin виготовляється з FSC-сертифікованих первинних волокон і повністю підлягає біологічному розкладанню та переробці. Нова лінійка тисненого паперу включає шість нових відтінків, які відповідають останнім тенденціям ринку відповідно до глобального прогнозу кольорів WGSN: Vibrant Ochre, Teal Green, Jade Green, Gray Stone (сумісний із Sirio Pietra), Pink Sand (сумісний з Sirio Nude) і Ginger Brown.

Окрім нових відтінків, остання лінійка також включає новий тиснений папір E/R00 Diana, який імітує текстуру шкіри.

Imitlin Allpack також отримав оновлення, завдяки популярним відтінкам Imitlin Blu Notte, Castano, Nero, Neve і Rosso, призначених для дизайнерів паковання.

Також було представлено дві нових позиції для розширення асортименту з покриттям. Imitlin Glow має глянсове та блискуче покриття, тоді як Imitlin Metallic створено на основі перламутрового паперу, який випромінює більш яскраве світло. Кажуть, що обидва вони «звертаються до футуристичної естетики, граючи з відблисками світла, кольором і текстурою».

Мікаела Ді Трана, директор з маркетингу та досліджень і розробок Fedrigoni Paper, сказала: «Imitlin — один із найвідоміших паперів Fedrigoni, вирізняється унікальним стилем, який поєднує елегантність із міцністю. Оновлення зберегло його суть незмінною, але дало нам змогу зробити його ще більш універсальним, ідеальним для створення універсального паковання».