Компанія Intec розширила асортимент цифрових різаків новим пристроєм B1+ з ручним подаванням, розробленим для широкого діапазону паковання та прототипування POS, а також короткосерійного виробництва.

Виробник зі штаб-квартирою у Великобританії офіційно представив тангенціальний планшетний цифровий різак ColorCut FB1180-T на стенді материнської компанії Morgana на The Print Show у вересні.

За словами менеджера з маркетингу Intec Террі Вінстенлі, він уже забезпечив низку продажів у ряді виробничих середовищ і середовищ для створення прототипів.

FB1180-T, розроблений для створення прототипів паковань та POS-прототипів, а також для легких робіт у пакувальних і картонних галузях, може різати низку гофрованих матеріалів, включаючи рифлені плити E/N і F. Він має голівку з чотирма інструментами, здатну різати та бігувати носії завт. до 3 мм.

Чотирьохінструментальна головка містить два інструменти для пасивного контурного різання та бігування, а також активні тангенціальні інструменти, тангенціальне лезо для глибокого різання та коліщатко для тангенціального бігування.

«Це чудово те, що FB1180-T має чотири інструменти, два з яких активні під час використання, і їх можна вибрати для поточної роботи», — сказав Вінстенлі.

Користувачі можуть використовувати пасивний тангенціальний ніж для роботи з дошками FBB для більш точного та складного різання, а потім коліщатко для тангенціального бігування для створення гладких, глибоких канавок. А для різання тонких матеріалів, які також потребують бігування, користувачі можуть обрати інструмент з кульковим ножем або, якщо виготовляють картонні коробки з рифленим картоном і POS, активний тангенціальний ніж і бігове коліщатко.

FB1180-T керується ПЗ ColorCut Pro від Intec через ПК у «прямому режимі» або автономно в «утриманому режимі» через внутрішню пам’ять планшетного різака або USB-накопичувач. Він має 7″ графічний інтерфейс, вакуумний стіл 800x1100 мм, визначення країв сторінки, точність різання ±125 мікрон, силу різання 2,5 кг і швидкість голівки 1200 мм/с.

FB1180-T коштує £11 499 і доступний зі складів Intec і Morgana (належать до Plockmatic), а також у торгових посередників.