Це рішення на основі паперу робить Metalvac стійкою альтернативою іншим варіантам, доступним сьогодні на ринку, таким як плівки з металізованого пластику (поліпропілен, поліестер), алюмінієва фольга – продукт, вміст алюмінію в якому в середньому в 300 разів більший, ніж у металізованому папері, гарячого тиснення та металізованих фарб.

Серед переваг Metalvac:

  • переробка в стандартних схемах паперу та картону;
  • висока непрозорість;
  • добрі властивості фальцювання;
  • висока механічна стійкість;
  • рівна, глянсова, гладка поверхня;
  • чудова придатність для офсетного, флексографічного та глибокого друку.

Metalvac — ідеальний папір для виготовлення високоякісних самоклейних етикеток та етикеток, що клеяться на вологий клей, а також для графічних застосувань.

Lecta також запропонує новий асортимент функціонального металізованого паперу, спеціально розробленого для гнучкого паковання для харчових і нехарчових продуктів, у найближчому майбутньому. Завдяки інтегрованій виробничій системі, включаючи виробництво целюлози та паперової основи, а також глибокому технічному досвіду як у технологіях виробництва різноманітних спеціальних паперів, так і в нанесенні покриттів, Lecta розробила низку функціональних паперів із бар’єрними властивостями.

Ці продукти розроблені для світу гнучкого паковання в харчовій промисловості, виробництві іграшок та громадському харчуванні.

Весь асортимент Metalvac виробляється відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), потрібних для харчової промисловості, відповідно до стандартів управління довкіллям ISO 14001 і EMAS, енергоефективності ISO 50001, якості ISO 9001 і стандартів охорони праці ISO 45001. Він також доступний за запитом із сертифікатами PEFC або FSC® C011032 Chain of Custody.