Низка глобальних постачальників і регіональних дистрибцторів, які представляють понад 130 брендів, підтвердили свою присутність на заході. Делегати побачать обладнання для цифрового широкоформатного, трафаретного та текстильного друку, ПЗ, носії та витратні матеріали, а також друковані та недруковані рішення для вивісок.

Платиновий спонсор Signtrade зайняв значний простір для демонстрації рішень від понад 30 брендів, включаючи 3M, Cosign, HP, Star Flex і SwissQprint.

Ясін Мерчант, керуючий директор Signtrade, коментує: «FESPA поділяє наше бачення та прагнення забезпечити неперевершену якість та інновації на процвітаючому ринку Близького Сходу. Подія допомагає розширити ринок, підвищити впізнаваність бренду, сприяти зростанню бізнесу та надати цінну інформацію про галузь. Ми дуже раді нашій участі, оскільки FESPA Middle East ідеально збігається з нашим 35-річчям. Це дає нам фантастичну платформу для святкування нових партнерств, представлення новітніх технологій і підкреслення нашої постійної відданості інноваціям. Сталий розвиток буде основним акцентом на нашому стенді, що відображатиме прагнення навчати наших клієнтів і заохочувати їх до впровадження екологічних практик. Ми продемонструємо екологічно чисті матеріали, енергоефективне обладнання та рішення щодо зменшення відходів».

Базіл Кассім, регіональний менеджер FESPA, Близький Схід і Африка, коментує: «Ми додали ще один виставковий зал через величезний попит та зацікавлення з боку галузі. З моменту відкриття реєстрації відвідувачів ми побачили справді позитивну реакцію сторін, зацікавлених у відвідуванні події. У нас є дуже потужний склад експонентів, підтверджених для нашої першої події тут, на Близькому Сході. І завдяки цьому ми стали на крок ближче до досягнення нашої мети щодо розширення присутності FESPA в цьому регіоні та кращої підтримки зростаючого ринку спеціального друку та виготовлення вивісок».

Учасники мають доступ до різноманітних освітніх можливостей впродовж триденного заходу. Відвідувачі FESPA Middle East можуть приєднатися до серії інтерактивних семінарів Color Confidence з управління кольором, які проводить Марко Рус, генеральний директор і засновник ColorBase, 29 січня.

Перша сесія (10:30 – 12:30), призначена для операторів друку, охоплюватиме ідеї та практичні вказівки з управління кольором з метою підвищення узгодженості, діагностики проблем і впровадження ефективних рішень.

Друга сесія (14:30 – 16:30) буде спрямована на професіоналів з продажу та запропонує дієві поради щодо ефективного спілкування з клієнтами та орієнтації на очікування клієнтів щодо якості кольору та повторюваності.

Після успіху FESPA Leadership Exchange (FLEX) у березні 2023 року другий випуск відбудеться 30 січня 2024 року в FESPA Middle East. Члени правління FESPA Крістоф Ауссенак, Крістіан Дуйкартс, Альберто Массердотті та генеральний директор FESPA Ніл Фелтон сприятимуть обміну знаннями з метою обміну своїми фаховими знаннями та знаннями про глобальний ринок.

Сесії безкоштовні для відвідувачів і охоплюватимуть ринкові тенденції, висвітлені в нещодавньому переписі FESPA Print Census, стійкість і нові технології. Розташований у Північній залі 1B Дубайського виставкового центру, вітрина матеріалів Sustainability Spotlight надасть корисні та освітні поради з демонстрацією екологічно відповідальної графіки та зразків текстильних матеріалів.

Кожна поверхня для друку матиме інформаційну картку, щоб учасники могли дізнатися більше про її екологічні властивості. У партнерстві з компанією ReBoard Technology вся вітрина буде побудована з використанням матеріалів, придатних для переробки та повторного використання.

На FESPA Middle East також авдбудеться перше регіональне змагання World Wrap Masters Middle East, де олеювачі транспортних засобів змагатимуться за титул чемпіона та місце у фіналі World Wrap Masters 2024 року в Амстердамі (Нідерланди). Змагання включатимуть серію подій, які вимагатимуть від учасників обмотувати автомобілі та дивувати об’єкти проти часу. Змагання спонсоруватимуть Avery Dennison, Mactac і Wrapstock, а судитимуть експерти з оклеювання транспортних засобів Оле Сольскін, Кісс Лайос та Іван Тенчев.

Члени національних асоціацій FESPA та FESPA Direct також матимуть безкоштовний доступ до лаунжу Club FESPA. Лаунж, розташований на стенді B50, пропонує можливості для спілкування з регіональними та глобальними друкарнями та виробниками вивісок, а також включатиме семінари та закуски протягом усього дня. Щоб стати членом FESPA Direct, відвідайте: https://www.fespa.com/en/become-a-member/fespa-direct. Щоб зареєструватися на FESPA Middle East 2024, відвідайте: https://www.fespamiddleeast.com/register.