Сертифікація лежить в основі зобов’язань Mondi MAP2030 у сфері сталого розвитку, щоб до 2025 р. зробити 100% свого паковання та паперової продукції придатною для повторного використання, переробки або компостування, забезпечуючи стійке закінчення терміну служби всього паперу та пакувальних виробів. Хоча можливість повторної переробки залишається основною метою Mondi, щоб підтримувати волокна в обігу, компостування може бути життєздатним варіантом після завершення терміну служби для певних застосувань, наприклад, утилізованих у потоці біовідходів. 

Крафт-папір Mondi виготовляється з поновлюваних і сертифікованих джерел, що може допомогти клієнтам досягти власних цілей сталого розвитку. Клієнти можуть отримати вигоду від широкого асортименту продукції, яка відповідає вимогам промислового паковання, пакетів для роздрібної торгівлі та привабливого харчового паковання для полиць супермаркетів. 

Прикладом компостованого крафт-паперу Mondi є Advantage MF EcoComp, який спеціально розроблений для побутового та сільськогосподарського використання та використовується для паперових пакетів. Іншим прикладом є крафт-папір Mondi EcoVantage, який поєднує нові та перероблені волокна для екологічно чистого паковання для покупок харчових продуктів. 

Сільвія Ханзелова, директор з продажу Specialty Kraft Paper Mondi: «Подібні сертифікати ілюструють наше постійне прагнення надавати клієнтам найбільш відповідні та надійні пакувальні матеріали та рішення. Вони дають усім нашим промисловим, комерційним і виробничим клієнтам впевненість у тому, що наш папір можна компостувати, і запевняють їх у тому, що разом з нами вони працюють над більш стійким майбутнім, яке продовжує забезпечувати міцне та ефективне паковання, адаптоване до їхніх індивідуальних потреб».