Завдяки одноетапній технології IML безшовне оздоблення деталей досягається безпосередньо в прес-формі, де етикетка стає невід’ємною частиною паковання. Спеціальні плівки для етикеток і технологія друку з високою роздільною здатністю створюють привабливе та економічно ефективне рішення для декорування. На додаток до використання сертифікованого відновлюваного поліпропілполіпропілену як для формованих деталей, так і для плівки для етикеток, отримане паковання можна переробити в існуючих потоках переробки жорсткого поліпропілену.

Матеріалом етикетки для контейнерів з IML етикеткою є BOPP, виготовлена компанією Taghleef з використанням сертифікованої Sabic відновлюваної смоли, адаптованої до процесу BOPP. Плівки BOPP широко використовуються для виготовлення паковання під тиском з використанням IML етикеток для харчових, молочних продуктів, напоів, побутових, косметичних продуктів. Taghleef пропонує прозорі, білі та металізовані поліпропіленові плівки для етикеток, які можуть бути виготовлені з використанням полімерів із біологічною сировиною. 

Крім того, їх можна легко налаштувати відповідно до конкретних вимог глибокого або офсетного друку для досягнення бажаної тактильної текстури та візуального вигляду, від глянцевого, матового, апельсинової шкірки чи оксамиту до вигляду повністю без етикеток.