Згідно з угодою, M&R і Nazdar розширюють існуючі відносини, які почалися кілька років тому спільною розробкою високоефективних чорнил Sapphire, які використовуються в системі друку Polaris DTG. Спільно виготовлятимуться й чорнила для нещодавно випущеного M&R Quatro DTF Transfer Printer.

Крім того, M&R уклала угоду з постачальником OEM і Global Logistics, щоб забезпечити безперебійне постачання цих струменевих продуктів для клієнтів M&R і партнерів-дилерів.

Денні Свім, генеральний директор M&R, сказав: «Хоча такі стосунки з постачальниками OEM дуже рідко оприлюднюються, ми вважали, що нашим клієнтам буде корисно знати, що M&R поєднує наш 38-річний досвід у розробці та виробництві високоефективної друкованої продукції, обладнання для декорування одягу з більш ніж 100-річним досвідом Nazdar у розробці спеціальних чорнил і покриттів для текстильного, графічного та промислового застосування».

Річард Боулз, президент і генеральний директор Nazdar: «Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з нашим партнером, M&R, над розробкою та доставкою чорнил для їхнього провідного в галузі обладнання. Тривалі стосунки між нашими компаніями стали основою для наших успішних інновацій у сфері цифрових чорнил для одягу Polaris і Quatro. Презентація бренду Nazdar Ink Technologies поруч із M&R є захоплюючим кроком вперед, щоб вселити довіру клієнтів через нашу спільну відданість стандартам високої якості. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з M&R для розробки рішень, які відповідатимуть майбутнім потребам ринку одягу, задрукованого у струменевий спосіб та сприятимуть ще більшій продуктивності у майбутньому».