Розташована в Алсмері, неподалік від Амстердама та аеропорту Схіпхол, ця локація містить офіси, склади та розподільчий центр, а також демонстраційний зал, де представлено асортимент продукції компанії: машини родини Truepress Jet для комерційного друку та прямої поштової розсилки, Truepress Label для друку етикеток, вкл. модель SAI, вбудовану у флексографічну лінію Nilpeter, і нову серію Truepress Pac для гнучкого паковання. Також демонструється лінійка продуктів CtP.

Ейдзі Какіучі, голова правління Screen Holdings: «Створення Inkjet Innovation Center відображає нашу впевненість у статусі поліграфічної галузі та позиції Screen як провідного гравця на ринку обладнання для струменевого цифрового друку. Ми переросли нашу попередню будівлю завдяки стабільному та стабільному зростанню на існуючих ринках струменевого друку та CtP; нам також потрібно було більше простору для наступної хвилі промислових струменевих цифрових інновацій як для існуючих ринків, таких як етикетки та комерційний друк, так і для нових ринків, таких як гнучке паковання».

Осаму Ямагата, нещодавно призначений президент Screen Europe: «На додаток до демонстрації розширеного асортименту цифрових принтерів, струменевий інноваційний центр слугуватиме центром інновацій у цифровому друці. Тісно співпрацюючи з партнерами з ПЗ та обробки, ми прагнемо надавати клієнтам наскрізні рішення для друку, пропонуючи зазирнути в майбутнє поліграфічної галузі».

На відкритті нової штаб-квартири Screen Europe відбулася офіційна церемонія перерізання стрічки, а японські барабанщики відзначили цю подію виконанням партії на традиційних барабанах тайко.

Захід відвідали поважні гості: Ей Джей Какіучі, голова Screen Holdings, Юкіоші Танака, президент Screen Graphic Solutions, і Таканорі Какіта, радник Screen Graphic Solutions, а також пан Осаму Ямагата й мер Алсмера Гідо Оуде Котте.