Нещодавно представлена Morgana SC6500 є найновішим доповненням до широкого асортименту постдрукарських пристроїв компанії, а також найновішим у лінійці для цифрового висікання ColorCut, де замінить дуже успішні моделі SC5000/6000.

Це автоматизована цифрова машина для висікання та біговки з аркушевою подачею автоматичним пристроєм подачі аркушів ємністю 1000 аркушів у для тривалого безперервного друку. Завдяки здатності працювати з матеріалами до 350 мікрон/350 г/м² у аркушах розміром до 338х709 мм пристрій може працювати з широким спектром застосувань, включаючи етикетки та легке паковання без додаткових витрат на інструменти для традиційних штампів.

Завдяки унікальному та надійному вакуумному стрічковому пристрою подачі SC6500 можна залишити різати без нагляду, а система реєстрації автоматично опрацьовує вирізані файли, зчитуючи QR-коди на кожному аркуші. Це дає змогу оператору складати кілька різних завдань у пристрій подачі, кожне з яких точно обробляється на основі даних QR-коду.

SC6500 може працювати в режимі Direct за допомогою прямого підключення до ПК, на якому встановлено ПЗ ColorCut із плагінами. Пристрій також може працювати в автономному режимі Held, де файли можна зберігати всередині або на USB-нагромаджувачі для легкого виклику завдання.

У цьому режимі кілька машин можуть отримувати файли з одного ПЗ ColorCut, а це означає, що пристрій можна розташувати будь-де у виробничому цеху, віддаленому від зони додрукарської підготовки. Усі функції машини контролюються за допомогою нового 7ʺ сенсорного інтерфейсу, де кожен етап виробничого процесу відстежується та контролюється.

Morgana ColorCut FB1180T є найбільшим доповненням до асортименту планшетів і першим, оснащеним новою тангенціальною ріжучою голівкою T-Series. FB1180-T із ПЗ ColorCut Pro 5 надає багато розширених функцій для полегшення проєктування та виробництва.

Новий флагманський ріжучий плотер FB1180T виготовляється з компонентів преміум-класу, що забезпечує високу якість, надійність і найкращу в своєму класі продуктивність. FB1180T оснащено вдосконаленою ріжучою голівкою з чотирма інструментами, яка відкриває нові можливості завдяки новаторському дизайну. Користувачі також отримують переваги від найновіших передових високошвидкісних серводвигунів для точного, швидкого та продуктивного різання та згинання.

Планшетний плотер FB1180-T може вирізати та бігувати практично будь-які вироби, починаючи від зразків паковання до високоякісної продукції: картонні коробки або вироби з синтетичних матеріалів для рітейла, чи самоклейні етикетки.

FB1180T може обробляти носії розміром до 85х117,5 см, забезпечуючи площу різання розміром 71х101 см. Завдяки глибині різання до 0,3 мм та швидкості 119 см/сек. цей пристрій виконує роботу з вражаючою швидкістю.

FB1180T є першим у лінійці ColorCut, який отримав переваги нової ріжучої голівки серії T. Ця квадроголівка, що включає 4 інструменти (інструменти для контурного різання та активні тангенціальні інструменти), забезпечує машині достатньо точність, щоб вирізати етикетки, але чудовий вибір із 4 інструментів дає користувачам можливість перемикатися на різання та бігування щільних N/E/F гофрованих матеріалів, а також інших медіа.

SC6500 і 1180T отримають переваги від останнього випуску ПЗ ColorCut Pro 5. У комплекті з багатьма розширеними функціями для спрощення підготовки вирізаних файлів ПЗ постачається разом із ColorCut Server Station. Це готове рішення містить засіб створення шаблонів ColorCut.

Рей Хіллхаус, віце-президент із продажів Plockmatic: «SC6500 і FB1180T відкривають для нас абсолютно новий ринок і надають нашим клієнтам і дилерам широкий спектр нових застосувань і можливостей. SC6500 настільки компактний і універсальний, що ми все ще вивчаємо все, що можна зробити з ним! Він вирізає наліпки та етикетки будь-якої форми, а це означає, що зберігання великого запасу розмірів наліпок тепер у минулому. Потенціал цього пристрою настільки широкий, наскільки міг би побажати будь-який дизайнер, і він настільки доступний, що його має мати кожна друкарня!»