У рамках проєкту «Міжнародний діалог пакувальників» (International Packaging Dialogue) експерти галузі обговорять найширший діапазон проблем, починаючи від нових європейських нормативів, що визначають вимоги до харчового паковання, і до питань використання штучного інтелекту.

Окремий розділ виставки (Home of Packaging) буде присвячений розробці паковання для товарів FMCG. Постачальники «зелених» пакувальних рішень та матеріалів зберуться під «парасольним» брендом Green Power.

Ознайомитися з новими та оригінальними дизайнерськими рішеннями у сфері паковання можна буде на спеціально відведеному майданчику Studio Sivapack.

Експоненти розділу Smart Packaging & Personalized Packaging Equipment Zone представлять зразки автоматизованих систем, основне завдання яких – зниження собівартості та підвищення ефективності пакувальних виробництв. Вкотре на виставці буде продемонстровано широкий спектр обладнання, призначеного для вирішення логістичних завдань, вкл. різноманітні системи для палетизації, транспортування та пакування продукції.