Світлодіодний УФ-принтер Vanguard VK3220T-HS має до трьох рядів промислових друкувальних голівок для макс. продуктивності, електромагнітну систему приводу каретки для швидкості та точного розміщення крапель, що забезпечує винятково високу якість друку, а також можливість модернізації на місці. Розмір робочого столу Vanguard VK3220T-HS — 3,2x2 м, що забезпечує високу пропускну здатність.

Друкувальні голівки Kyocera KJ4A оснащені технологією змінної краплі та генерують краплі розміром 4 пк для чудової якості друку з кращими градієнтами кольорів і можливістю згладжування напівтонів.

У пристрої передбачено різні варіанти використання друкувальних голівок (з одним, двома, трьома рядами голівок), з додатковими каналами для нанесення білих чорнил та лаку, які можна додати після встановлення.

Vanguard VK3220T-HS має роздільну здатність до 1800 dpi та швидкість 360 м²/год.

Джим Петерсон, головний операційний директор і керуючий партнер Vanguard Digital North America, прокоментував: «Ми прагнемо постачати найкращі принтери, і завдяки нашим інноваціям і відданості клієнтам ми створили новий еталон швидкості та якості, зосереджуючись на продуктивності та ефективності. VK3220T-HS символізує початок нової глави для Vanguard Digital, і ми дуже пишаємося тим, що можемо поділитися нею з північноамериканським ринком».

VK3220T-HS може друкувати майже на будь-якій підкладці завт. до 10 см і приводиться в дію електромагнітним приводом, що забезпечує щільне розміщення крапок для чудової якості та швидкості друку. У поєднанні з семизонною вакуумною системою, яка обирається користувачем, цей принтер забезпечує ефективне утримання носія, щоб уникнути ненавмисного його переміщення та уможливити легкий перехід між завданнями.

Інші стратегічні функції включають автоматичне визначення висоти, реєстрацію штифтів одним дотиком, технологію світлодіодного охолодження з водяним охолодженням та іонізаційні смуги.