Клієнти отримають вигоду від виняткової якості друку, оскільки було досягнуто нового стандарту, поєднавши найкраще від KNIS щодо механізмів друку та останнього покоління п’єзодрукарських голівок Kyocera KJ4B EX1200 із рециркуляцією. Залежно від запитів замовників якість можна знизити, щоб збільшити швидкість і оптимізувати продуктивність.

За словами розробників, Genix 1200 пропонує високу стабільність і послідовність надрукованих результатів. Команда KNIS розробила машину у такий спосіб, щоб його було легко інтегрувати, використовувати та обслуговувати. Завдяки цьому компактний кольоровий PrintBox закріплюється на транспортній системі без складного та дорогого переміщення.

Genix 1200 оснащений вбудованою автоматичною станцією очищення (закривання/продувка/протирання), яка не потребує втручання оператора, а всі важливі частини та компоненти доступні для простого та ефективного обслуговування. Це надійне рішення для друку орієнтоване на промисловий ринок і відповідатиме потребам розвитку виробничих процесів.

Завдяки швидкості друку до 200 м/хв. Genix може працювати з широким спектром додатків. Він був розроблений для інтенсивного друку до 24/7, з високою доступністю та надійністю. Розумна концепція з друкувальними голівками останнього покоління з рециркуляцією чорнил дає змогу точно контролювати температуру та в’язкість чорнил.

У KNIS підкреслюють, що з використанням Genix 1200 можна оновити сучасне струменеве рішення — це зменшує вплив на довкілля, дає друге життя існуючим і амортизованим системам.

Genix 1200 є безпечним для довкілля завдяки використанню чорнил на водній основі (барвників, пігментів або гібридів), сумісних з широким спектром матеріалів та додатків (некрейдований, перероблений, офсетний крейдований папір, картонні коробки, серветки, плівки тощо).

Завдяки конкурентним інвестиціям у обладнання та високій продуктивності Genix 1200 забезпечує економічну ефективність кінцевого продукту. Клієнти також отримають переваги від контрольованого споживання чорнил та енергії, оптимізованих операцій обслуговування та спільного обслуговування, щоб зменшити загальну суму власника. Перший Genix 1200 інстальовано у бета-тестера у Європі в листопаді 2022 р., досвід експлуатації довів здатність машини легко інтегруватися та використовуватися в промисловому середовищі та разом із фінішним обладнанням.

Пол Моргаві, президент KNIS: «Genix 1200 допоможе нашим клієнтам створити цінність за допомогою друку фіксованих або змінних даних, коротких накладів, персоналізації або створення версій, у комерційному друці, друці паковання та етикеток, фотоіндустрії, графічному мистецтві, виготовленні матеріалів поштової розсилки та багатьох інших промислових застосуваннях.

Читирикольоровий механізм може бути адаптований до одного, двох або трьох кольорів, залежно від очікувань, а також може бути оновлений на місці, коли є потреба в більшій кількості кольорів».