ta-ad-comet-preview="message" data-ad-preview="message">
Запуск нової лінії з виробництва захисного картонного кутника відбувся в жовтні 2023 року, рівно через 2 роки після запуску першої, незважаючи на складнощі. Нова лінія допоможе оптимізувати роботу, забезпечити попит споживачів на картонну продукцію, збільшивши потужність дільниці з виробництва картонного кутника на 20%.
Проєкт реалізовувався у складних умовах. Проте компанія пройшла цей період і тепер має сучасну автоматизовану виробничу лінію з виробництва кутника. Вона побудована з використанням найсучасніших технологій, повністю автоматизована та відповідає найвищим вимогам як з безпеки персоналу, що її обслуговує, так і безпечності продукту, що на ній випускається.
Луцька картонно-паперова фабрика регулярно створює робочі місця, відкриваючи нові виробничі цехи. ЛКПФ ретельно підбирає персонал на лінію та підтримує нових працівників на підприємстві, так цього разу було створено 18 нових робочих місць, які охоче зайняли нові працівники.
Попит на продукцію ТОВ «ЛКПФ» постійно зростає, саме тому виникла потреба у розширенні виробничих потужностей.
Продукція фабрики продається не лише в Україні, але й за кордоном: в Польщі, Німеччині, Латвії, Литві, Словаччині, Чехії, Сербії, Румунії, Молдові та ін.
Ця подія ще раз доводить, що незважаючи на труднощі, котрі виникають в умовах військового стану, українські виробники продовжують і надалі працювати, створювати нові робочі місця, щоб задовольняти попит ринку якісною продукцією та підтримувати українську економіку у важкий для країни час.