Список «Найкращі компанії світу» складається експертами Time та дослідницької компанії Statista. Він є незалежним визнанням значних досягнень у задоволеності співробітників, зростанні доходів та сталому розвитку. Включення Smurfit Kappa ґрунтується на опитуваннях співробітників, зростанні доходів та даних, що стосуються всіх трьох аспектів ESG.

Рейтинг «100 найкращих компаній» журналу Sustainability Magazine відзначає компанії, які продемонстрували зразкову відданість стійким методам ведення бізнесу, охорони довкілля та соціальній відповідальності. Smurfit Kappa стала єдиним виробником гофропаковання у списку.

Гаррет Куінн, директор зі сталого розвитку Smurfit Kappa: «Ми пишаємося цим подвійним визнанням і тим, що є серед світових лідерів у сфері сталого бізнесу та продуктивності. Стійкий розвиток є основою всього, що ми думаємо та робимо, забезпечуючи довгострокову цінність для всіх наших зацікавлених сторін. 

Як найкраща компанія у світі ми прагнемо чинити правильно для наших співробітників, наших спільнот та довкілля за допомогою продуктів і процесів, які дійсно змінюють життя наших клієнтів і у всьому ланцюжку створення вартості».