Розроблений з урахуванням цінності, продуктивності, простоти використання та рентабельності інвестицій Acuity Prime Hybrid спирається на видатний успіх планшетного принтера Acuity Prime, а також забезпечує підвищену гнучкість, здатність легко працювати з широким діапазоном жорстких і гнучких матеріалів.

Acuity Prime Hybrid розроблено для досягнення оптимального балансу між швидкістю друку, якістю друку та економічною ефективністю, також принтер містить численні інтуїтивно зрозумілі функції дизайну.

У режимі планшетного друку Acuity Prime Hybrid легко порається з матеріалами шириною до 2050 мм. Він може друкувати на чотирьох частинах жорсткого носія одночасно та має реєстраційні штифти для високоточного друку від краю до краю. Acuity Prime Hybrid може друкувати від 92 м² на годину в продуктивному режимі.

У конфігурацію з рулонною подачею можна завантажити два рулони завш. до 0,9 м кожен, а сертифіковані чорнила Greenguard Gold роблять принтер придатним для виробництва шпалер, а також для багатьох інших застосувань.

Acuity Prime Hybrid призначений для задоволення потреб постачальників послуг друку, які використовують широкий спектр носіїв (Dibond, пінокартон, акрил, поліестер тощо), у різних сферах застосування.

Нове доповнення до лінійки Acuity підкреслює прагнення Fujifilm надавати постачальникам послуг друку інструменти, потрібны для створення якомога різноманітного діапазону додатків із незмінно високим рівнем якості.