Так, лідер у виробництві меблів для кухонь та ванних кімнат на ринку Східної Європи компанія «Грейд» придбала планшетний УФ-принтер Mimaki JFX200-2513EX.

Декілька компаній скористалися акцією, за умовами якої придбали екосольвентний принтер Mimaki JV100-160B за зниженою вартістю.

Це рекламно-виробнича компанія Visual (Луцьк) та друкарська компанія з Дніпра.

У компанії Bravo Textile (Харків) інстальовано сублімаційний принтер Mimaki TS100-1600 та каландровий термопрес Sota HT-1700.

Bravo Textile прагне відігравати провідну роль у світі текстилю і одягу. Інноваційне мислення й творчий підхід надихають компанію до нових досягнень.

Сублімаційний принтер Mimaki TS100-1600 інстальовано у Collar Company (Чернігів). З 1995 р., коли компанія Collar була заснована, вона пройшли великий шлях: від виготовлення виробів кількома майстрами вдома до створення сучасного виробництва із більш ніж 5000 співробітниками.
Collar Company вже давно є прихильником бренду Mimaki та має в арсеналі Mimaki UJF (4 одиниці) і Mimaki JV150 (2 одиниці), а тепер і новоінстальований Mimaki TS100-1600.

Київська компанія «Альтіка» поповнила арсенал обладнання рулонним DTF-комплексом TexTek Tk-A3. Компанія пропонує клієнтам широкий вибір технологій для нанесення зображень на текстиль, і наразі DTF технологія — це актуальний must have.

Один з найвідоміших техномаркетів «Техно Їжак» (більш ніж 100 магазинів в Україні) з командою у 500 фахівців придбала настільний УФ-принтер Mimaki UJF 6042 MkII e і буде використовувати обладнання здебільшого для друку на чохлах мобільних телефонів.

Також спеціальною ціновою пропозицією на УФ-принтери від Mimaki скористався «Макролайн» -- компанія з Києва яка спеціалізується на продажу різноманітних сувенірних товарів.

Ще одним щасливим власником Mimaki UJF 6042 MkII e стала компанія Laserof (Київ) – команда професіоналів, яка займається лазерною різкою та гравіруванням, а також УФ-друком на найрізноманітніших матеріалах.

Постдрукарський парк декількох український компаній поповнився різним різальним устаткуванням.

Компанія «НСК-Принт» стала власником автоматичного ріжучого плотера iEcho 0604 Plus. Цей один з найуспішніших на українському ринку плотер є ідеальним доповненням до друкарського обладнання.

Інтернет-магазин «Наклейки на авто» (Stikers) придбав ріжучий плотер Mimaki CG-60SRIII. Інтернет-магазин наліпок пропонує різноманітний асортимент на будь-який смак.

У Хмельницькій поліграфічній компанії «4Формат» інстальовано новий автоматичний листовий ріжучий плотер Vulcan SC-350 від виробника Vulcan.
Vulcan SC-350 — це настільний листовий ріжучий плотер з можливістю порізки матеріалів розмірами до 350х500 мм, з автоподачею та ССD-камерою для визначення приводних міток, а також можливістю зчитування QR-кодів. Це ідеальне рішення для різання етикеток, для ринку оперативної поліграфії.

Декілька компаній придбали газові лазери Aeon.

Так, інсталяція лазера Aeon Laser Nova Elite 14 (140х90 см) відбулася у «Рекламакс» (Вінниця). Компанія «Рекламакс» — підприємство з повним циклом виробництва, що пропонує розробку дизайну, широкоформатний друк, плотерну порізку, фрезування, виготовлення та монтаж різноманітних рекламних конструкцій. У колективі — висококваліфіковані фахівці, відомі творчими підходами до розв’язання завдань.

Aeon серії Nova Elite — це професійний лазерний CO2 гравірувальний верстат для гравіювання та різання. Верстат доступний у трьох моделях Elite 10 (100х70 см), Elite 14 (140х90 см), Elite 16 (160х100 см). Швидкість гравіювання в цих моделях складає до 1200-2000 мм/сек, швидкість розгону 5G, що є найвищою у своєму класі.

А одна з виробничих компаній придбала настільний газовий лазер Aeon Laser Mira 7! Обладнання вже успішно інстальоване і виконує свої завдання.