«Промисловість гофрокартону стає повністю автоматизованою завдяки Emmepi Group, провідній компанії в галузі, — сказав Альберто Фіоріті, генеральний директор Emmepi Group. — Новий підрозділ Robotica, який компанія представила лише кілька місяців тому, тепер розробив систему для автоматизації ліній склеювання папок».

Emmepi Group із новим підрозділом Robotica створила новий роботизований палетизатор, розробивши нову концепцію «затискача» для палетування більшості типів коробок, що виходять із папкосклеювача. Розроблений затискач використовує як вакуумну систему самовиключення, так і механічне лезо для обробки. Система може забирати ящики в трьох режимах: за допомогою вакууму, лез або обох систем. Затискач також дає змогу вирівнювати штабелі, досягаючи якості, подібної до традиційного палетизатора. Робот також дозволяє швидко змінювати формат, оптимізуючи час виробництва.

Emmepi Group вирішила прагнути до найвищої якості, вибираючи найкращі бренди на ринку продуктів автоматизації, включаючи робота ABB, який пропонує найсучасніше ПЗ, максимальну швидкість і надійність, а також всесвітню мережу післяпродажного обслуговування та обслуговування. підтримка.

«Це значний крок вперед для Emmepi Group, яка завжди інвестувала частину свого доходу в дослідження та інновації, що давало змогу пропонувати готові рішення для виробництва гофрокартону, підтверджуючи лідерство в секторі як провідного партнера для індивідуальних рішень», — підсумував Фіоріті.