Ерік Хілден, генеральний менеджер GAM Graphics and Marketing (ліворуч) і Натаніель Грант, президент GAM Graphics and Marketing, стоять поруч із нещодавно встановленим гібридним широкоформатним струменевим принтером Konica Minolta AccurioWide 250 з ультрафіолетовими світлодіодами.

GAM Graphics and Marketing – це родинний бізнес, заснований 1976 року. Це компанія із повним набором послуг дизайну, друку, вивісок і розсилок, що пропонує високоякісний, передовий дизайн, друк і додаткові послуги.

Компанія GAM, яка є клієнтом Konica Minolta вже більше трьох років, має ЦДМ AccurioPress C14000, bizhub Press C6000 і AccurioPress 6136. Нещодавно GAM знадобилося оновити свій широкоформатний принтер через побажання клієнтів скоротити час виконання робіт.

Серед важливих вимог була можливість друкувати панелі розміром 10,16х20,32 см із більшою продуктивністю та в альбомній орієнтації. GAM розглянула обладнання свого поточного широкоформатного постачальника, з огляду на швидкість, якість, друк УФ-чорнилами та вартість рішення порівняно з Konica Minolta й дійшла висновку, що саме AccurioWide 250 допоможе збільшити швидкість і ефективність.

AccurioWide 250 — це універсальний принтер із чудовою якістю зображення та високою продуктивністю для створення носіїв зовнішньої реклами та інтер’єрної графіки, що розширює можливості клієнтів для розвитку бізнесу. Принтер оснащений УФ-світлодіодними лампами, які дають змогу користувачам друкувати на широкому спектрі носіїв, заощаджуючи енергію, час і кошти.

GAM також встановила ПЗ Asanti Workflow, потужне рішення для робочого процесу виробництва, розроблене спеціально для принтерів Konica Minolta AccurioWide. ПЗ Asanti є масштабованим, повністю автоматизованим та дає змогу контролювати весь процес друку, від додрукарської підготовки до виготовлення та фінішної обробки.

Іншим пристроєм, що GAM інтегрувала до робочого процесу, став аплікатор Colex, який дає змогу операторам монтувати та ламінувати цифрові відбитки та наклеювати аплікаційну стрічку на будь-яку плоску поверхню з товщиною носія до 12,7 см.

Можливості AccurioWide 250 і аплікатора Colex доповнює раніше встановлений цифровий планшетний різак Colex Sharpcut GAM. Ці рішення поєднуються, щоб створити повне готове рішення, яке автоматизує робочий процес постачальника послуг друку та зменшує витрати, пов’язані з процесом обробки великоформатних товарів.

«Konica Minolta продовжує інвестувати в ринок широкоформатних пристроїв, щоб запропонувати клієнтам можливості підвищити продуктивність, оскільки вони розширюють свій широкоформатний бізнес, — зазначає Діно Пальярелло, старший віце-президент з управління портфоліо та планування Konica Minolta. — AccurioWide 250 — це дуже продуктивний, ефективний широкоформатний принтер, який дає змогу нашим клієнтам розвивати бізнес у нових сегментах ринку завдяки застосуванню новітніх технологій друку».

«Наші стосунки з Konica Minolta зміцнюються щороку. Вони продовжують виводити на ринок продукти, які впливають на наші результати та допомагають нам бути більш креативними та розширювати бізнес із нинішніми та майбутніми клієнтами, – сказав Натаніель Грант, президент GAM Graphics and Marketing. — Я не був у такому захваті від нового продукту багато років. Через здатність поєднувати швидкість, якість і продуктивність є основою для нашого бізнесу з виготовлення вивісок AccurioWide 250 порається надзвичайно добре!»