Позитивні відгуки на цю ініціативу надходять із різних країн, у т.ч. вже отримані зобов’язання від Бангладеш, Греції, Єгипту, Індії, Італії, Китаю та Туреччини. Отже, починаючи з наступної виставки, Heimtextil успішно розширює глобальний асортимент домашнього та господарського текстилю. Більше 75 виробників зітканих вручну, виготовлених на замовлення або машинним способом килимів, циновок, бігових доріжок та пледів планують представити свої останні колекції, матеріали та фактури на майбутній виставці Heimtextil у павільйоні 5.1.

Серед учасників виставки – індійські виробники Rugs Inc, Mittal International, The Rug Republic, Sarla Handicrafts, а також новий експонент Harkom Setabganj із Бангладеш. Серед інших нових учасників виставки з Індії – Flora International, Heritage Overseas, Rugs in Style та Vini Decor.

Свої функціональні та нековзні вироби демонструють також виробники килимків для підлоги: Classic Coir Factory, Floor Decor, Fibre World і новий учасник виставки Tufko з Індії.

Особлива увага приділяється виробникам килимових покриттів машинного плетіння, що відрізняються довговічністю та використанням точних технологій: єгипетська компанія Oriental Weavers Group (Oriental Weavers, Mac Carpet, Egyptian Fibres Company), Nikotex Carpets (Греція), італійські виробники Fini Cop та Royaltex.