942 учасники з 30 країн та регіонів покажуть відвідувачам широкий спектр нових матеріалів та рішень у шести тематичних експозиційних зонах:

  • «Сировинні матеріали» (China & International Raw Materials);
  • «Обладнання китайських виробників» (China Machinery);
  • «Інструменти та Сервіс» (Instrument & Services);
  • «Закордонне обладнання, Інструменти та Сервіс» (International Machinery, Instrument & Services);
  • «Технологія та продукція UV/EB затвердіння» (UV/EB Technology & Products);
  • «Технології порошкових покриттів» (Powder Coatings Technology).

Крім очного виставкового формату, з 1 листопада до 31 грудня працюватиме онлайн-експозиція Chinacoat 2023 Online Show, завдяки чому будь-який професіонал зможе взяти участь у заході у віддаленому форматі. У рамках ділової програми пройдуть технічні семінари та вебінари. Ті, хто бажає прослухати засідання у віддаленому форматі, мають пройти реєстрацію на сайті www.chinacoatonline.net.

Під час виставки також працюватимуть дві спеціалізовані робочі групи:

  • «Секрети роботи з високомаржинальними функціональними покриттями та фарбами» (Unveiling the Secrets Behind High-Margin Functional Coatings and Inks). Ведучий – професор Лін Лонг, який робитиме поглиблену презентацію різних функціональних покриттів та фарб для декорування чи захисту задрукованих субстратів. Серед прикладів функціональних фарб: медичні діагностичні покриття, споживчі електронні пристрої;
  • «Нові технології модифікування пігментів та коригування їхнього функціоналу» (New Technologies of Pigment Modification and Functionalization). Ведучий – доцент одного з китайських університетів пан К.М. Чен, який пояснить, як краще розпізнати характеристичні особливості пігментів і як їх адаптувати до умов застосування, що нерідко змінюються, за рахунок модифікації властивостей і надання нових функціональних особливостей. Він також розповість про нові тенденції на ринку розробки пігментів, проаналізує новітні розробки для використання у водоосновних фарбах.

Реєстрація на виставку для тих, хто має намір особисто приїхати на захід, відкрито на сайті www.chinacoat.net. Для тих, хто надає перевагу віртуальному спілкуванню перед очним – на сайті www.chinacoatonline.net.