Це спеціальний ресурс для інженерів із паковання, фахівців з контролю якості та досліджень і розробок, а також постачальників паковання, що дає їм змогу забезпечити контроль якості всього процесу розробки продуктів: від оцінки сировини та матеріалів, компонентів і готової продукції до кінцевого розподілу через ланцюжок постачань.

Сайт надає відвідувачам зручну для навігації та просту структуру для швидкого пошуку важливих точок дотику. Адаптивний веб-дизайн гарантує безперебійну роботу на різних пристроях – на мобільному телефоні, планшеті чи комп’ютері.

Діапазон випробувань, які пропонуються чотирма брендами Групи (Alluris, James Heal, Lansmont і Mecmesin), включає випробування фізичних властивостей первинного, вторинного та третинного паковання (властивості розриву, стиснення, падіння, тертя, удару, розтягування, крутного моменту та вібрації).

«Цей мікросайт дає нам змогу вільно ділитися знаннями та досвідом тестування паковання. Безкоштовні продукти від різних брендів у межах PPT Group дозволяють проводити тестування «від концепції до споживача» відповідно до галузевих специфікацій. Справжнє універсальне рішення для тих, хто серйозно ставиться до паковання», — сказав Джон Пейдж, керуючий директор PPT Group.