Китайський виробник принтерів Atexco продав на ITMA 2023 понад 40 машин: 75% із них — південноазіатським постачальникам послуг друку, де ринок цифрового текстилю розвивається найактивніше. З багатьма клієнтами Atexco вела перемовини ще до виставки, а потім уклала угоди в Мілані, але низка контрактів укладена безпосередньо на виставці, де компанія представила свої принтери Vega X1 Pro, Model H та Vega 9180DI.

Принтер Vega X1 Pro придбала іспанська компанія Argimode S.A. Європа є цільовим ринком для Atexco, де виробник уже має потужну базу інсталяцій у Північній Італії та Туреччині. Vega X1 Pro — це пігментне рішення, що дає змогу здійснювати цілодобовий друк та друкувати до 5000 м/добу.

Машина має ширину 1,8 м і оснащена 16 голівками Kyocera, які друкують сімома кольорами. Перевагою Vega X1 Pro є те, що вона надійно друкує на будь-якому текстилі та, в залежності від дизайну друку та заводських умов, може досягати макс. швидкості 320 м²/год.

Model H — сублімаційний принтер шириною 1,8 м, оснащений 16 друкувальними голівками Kyocera. Чотирьохколірне рішення дає змогу друкувати на швидкості 430 м²/год.

VEGA 9180DI — ще один принтер Atexco шириною 1,8 м. Він друкує у вісім кольорів і сумісний з реактивними, дисперсними, кислотними і сублімаційними чорнилами.