Партнерство спрямоване на перетворення PeractoJet на пігментне рішення з високими адгезійними властивостями з різними поверхнями без їхньої попередньої обробки. Компанії стверджують, що їхня формула здатна змінити поліграфічний ландшафт, оптимізувати робочі процеси, знизити витрати та підвищити зручність роботи користувачів.

Сільвіо Еделкопп, генеральний директор Ink Vision, заявив: «Ми неймовірно раді партнерству з Farbenpunkt Inc і потенціалу PeractoJet, які дають змогу переосмислити струменевий текстильний друк. Усуваючи попередню обробку, ми прагнемо спростити процес друку і дати можливість користувачам досягати виняткових результатів з легкістю та економно. Ми впевнені, що чорнила PeractoJet встановлять новий стандарт у галузі пігментного друку».

Конкретні деталі, що стосуються складу чорнил, рецептури і технології, що лежить в їхній основі, залишаються закритою інформацією, але Ink Vision і Farbenpunkt Inc впевнені, що PeractoJet перевершить очікування щодо якості, продуктивності та зручності використання.