Компанія Mimaki вийшла на ринок DTF на початку цього року, випустивши TxF150-75, який був розроблений, щоб запропонувати клієнтам стабільну та ефективну DTF-платформу, яка включала б відомі стандарти якості Mimaki.

Нова модель TxF300-75 також відповідає цим цілям, задовольняючи при цьому вимоги великих компаній, яким потрібні великі обсяги продукції. Таким чином, TxF300-75 був розроблений, щоб поєднати стабільність та функціональність TxF150-75, збільшуючи продуктивність на 300% за рахунок утричі вищої швидкості друку.

Арьєн Евертсе з Mimaki Europe: «TxF300-75 розроблений, щоб забезпечити ще більшу продуктивність. Інноваційна ширина 80 см нашого першонр DTF-принтера залишається особливістю цієї нової системи, що дає змогу клієнтам друкувати більш ефективно».

Відповідно до цілей Mimaki в галузі сталого розвитку, в принтері TxF300-75 використовуються пігментні чорнила Mimaki PHT50, сертифіковані Eco-Passport і на відповідність вимогам OEKO-Tex, що підтверджує їхню нижчу дію на довкілля.

Принтери Mimaki DtF оснащені дегазованими чорнильними пакетами (600 мл) та вбудованою системою циркуляції чорнил, яка запобігає засміченню білого чорнила, щоб знизити ризик дефектів струменевого друку.

Принтери TxF також мають функції NCU (блок перевірки дюз) та NRS (система відновлення дюз) для стабільного та безперебійного друку.