«Ми потрапили в неоднозначне соціально-економічне середовище, в якому відбуваються радикальні зміни і важко передбачати майбутнє. Маємо вистояти у ці важкі часи», — йдеться у повідомленні Komori.

Виробник, як і раніше, з оптимізмом дивиться на майбутнє друку: «Друк — це технологія з безліччю можливостей. Кажуть, що друк можливий на чому завгодно, крім води та повітря. Друк використовується у всьому, від предметів повсякденного побуту до передових технологій: наприклад, комерційний друк та друк образотворчого мистецтва, друк паковання, друк грошей та цінних паперів, тривимірний друк, друк плат та електронних компонентів.

Поліграфія має величезний прихований потенціал від друку одного аркуша до накладів понад мільйон екземплярів, від надмалого друку в кілька мікронів до друку гігантських банерів. Технологія друку в жодному разі не застаріла, а скоріше є технологією, яка створює майбутнє».

Komori приділятиме пріоритетну увагу політиці ESG у концепції 2030 року, знижуючи енергоспоживання технології та скорочуючи шкідливі викиди. Компанія будуватиме бізнес на рішеннях для клієнтів, на концепції розумної фабрики, використовуючи відкриті інновації та підтримуючи стратегічні інвестиції, включаючи придбання, щоб досягти цього. «Грунтуючись на довгостроковому баченні Komori 2030, ми розвиватимемо чотири напрями діяльності», - заявила компанія

Як основний бізнес Komori надаватиме рішення, що відповідають потребам різних ринків, включаючи Азію, яка в майбутньому стане основною глобальною виробничою базою. Komori сприятиме розвитку бізнесу клієнтів, надаючи інтелектуальні виробничі рішення, що забезпечують високу продуктивність за допомогою технологій захисту довкілля та робототехніки.

В сегменті захищеного друку Komori надаватиме рішення, які сприяють різноманітній ідентичності, тобто цінності окремих осіб та компаній, а також захисту суверинетету країн по всьому світу.

В сегменті систем цифрового друку (DPS) Komori зміцнить розробку програм і сприятиме диференціації за рахунок підвищення цінності продукту. Компанія планує вивести цей напрямок бізнесу на траєкторію зростання та розширитися в нові області, використовуючи цифрові технології.

В напрямі друкарської електроніки (PE) Komori просуватиме розробку обладнання для виробництва друкарської електроніки з використанням екологічно чистої технології друку. «Це бачення визначає цілі компанії до кінця десятиліття, у той час, коли прогнозування утруднене через постійно мінливі соціальні проблеми та глобальні тенденції», — йдеться в заяві.