Гарантований час збереження у пакованні потрібних температурних умов становить 48 годин. Як заявляє розробник, від існуючих рішень з аналогічними термоізоляційними властивостями лайнер відрізняють менша товщина субстрату і підвищена еластичність. У результаті, він може використовуватися в пакованні різних конфігурацій і розмірів, підтримуючи потрібну температуру продукту в процесі транспортування. Його застосування кардинально знизить обсяг харчових відходів та собівартість доставки, підвищить екологічність самого паковання.

Крім того, естетичний зовнішній вигляд нового матеріалу зробить паковання набагато більш привабливим для споживача. При включенні до складу паковання, лайнер здатний підтримувати всередині нього стандартну кімнатну температуру, а також зберігати температуру продуктів, які щойно витягли з холодильника або заморожені за температури нижче 0° С.

Матеріал задовольняє вимогам транспортування сегменту продуктових наборів, що швидко зростає: йдеться про готові до вживання страви, продукцію онлайн-магазинів та спеціалізовані продукти харчування. Враховуючи, що сьогодні у світі близько 30% харчової продукції йде у смітник, новий екологічно чистий лайнер допоможе ефективно вирішити проблему харчових відходів, обсяг яких зростає.

Омар Асалі, голова Ради директорів та головний виконавчий директор Ranpak: «Випуск нового лайнера — це наш внесок у підвищення екологічності транспортування продуктів, скорочення витрат на логістику та привабливе дизайнерське рішення. Кількість продукції, яку треба постачати за певної температури, зростає: відповідно, збільшується попит на масштабовані та екологічні пакувальні рішення. Ми раді включити цей лайнер до нашого портфоліо екологічно чистої пакувальної продукції та допомогти замовникам покращити можливості ланцюжків постачання, знизити витрати на паковання, зменшити кількість харчових відходів».