Технічний семінар у престижному Центрі конгресів у Ліоні знову збере представників усього виробничо-технологічного ланцюжка постачань для ринку гофрованого картону. Захід проходитиме 25-27 жовтня під назвою «Формування нашого майбутнього через інновації».

«Для Bobst це чудова нагода продемонструвати великий портфель інтегрованих рішень, цифрових пропозицій та послуг, які є провідними інноваціями для пакувальної галузі, — продовжує Девід Арно. — Як і весь сектор паковання, переробники гофрованого картону щодня стикаються з багатьма проблемами та вимогами, тому важливо зібратися всією галуззю, щоб вивчити безліч ресурсів, доступних для вирішення цих проблем».

Bobst візьме участь у ключовій панельній дискусії, присвяченій енергоефективності у перший день конференції. Компанія також візьме участь у круглому столі, присвяченому програмам для переробних ліній, та надасть інформацію, засновану на її багатому досвіді надання комплексних рішень для переробників по всьому світу з новітніми можливостями підключення через платформу Bobst Connect.