Під час заходу в Мілані Liyu представить усі топові моделі, вкл. промисловий рулонний УФ-принтер Platinum QR3 ROLL нового покоління з шириною 3,3 м та сольвентний принтер Platinum PCT шириною до 3,2 м, який вже оцінили в Італії за високу якість роботи з широким спектром матеріалів (ПВХ, полотно, банери, фотопапір, шкіра, штучна шкіра, вініл та багато іншого).

Також Liyu представить широкоформатний ріжучий плотер Platinum Q-Cut версії 3521 з робочим столом розміром 3500×2100 мм. Відвідувачі побачать і гібридний УФ принтер Platinum EQ2 Hybrid для роботи з рулонними та жорсткими листовими матеріалами завш. до 2,05 м та завт. до 5 см.

Також в Італії дебютує модель EQ2 Pro XL для друку на широкому спектрі жорстких та рулонних носіїв та модель Q3 Pro XL, оснащена 24 друкувальними голівками. На Viscom Italia 2023 компанія також надасть можливість ознайомитися з планшетними рішеннями серії KC Pro XL, які забезпечують ширину друку 2,5 та 3 метри. Ці системи, оснащені голівками Ricoh і двигунами Panasonic для переміщення по трьох осях, поєднують продуктивність та якість для прямого друку на жорстких матеріалах завт. до 250 мм, від ламінату до оргскла.