Для виробництва відповідального замовлення також об’єдналася низка компаній, розташованих у районі Бергамо: RadiciGroup, Sitip, EFI Reggiani та Acerbis. Щойно захід закінчиться, нагрудники будуть зібрані та відправлені в RadiciGroup, де будуть перетворені на новий матеріал, який потім буде оброблений Acerbis для створення рукавиць X-Elite для гірських велосипедів.

Тканини були виготовлені з нейлонової пряжі виробництва RadiciGroup. З пряжі в Sitip було створено полотно ARAS NG щільністю 95 г/м², придатне для вторинної переробки, відповідно до вимог третього партнера проєкту — компанії EFI Reggiani, яка протестувала широкий асортимент тканин, щоб знайти найкращі колірні рішення та найкращу стійкість до тертя та потовиділення.

https://digitaltextile.net/storage/2023/08/reggiani-santini_pettorine-mondiali-uci-glasgow-2023-740x450-1.jpeg

EFI Reggiani надрукувала наклад на сублімаційних машинах новим сертифікованим GOTS чорнилом IRIS Plus на водній основі, й компанія Santini здійснила перенесення графіки на нагрудники і подбала про те, щоб на швейному етапі використовувалися лише нитки та компоненти, виготовлені з нейлону або хімічно аналогічних матеріалів, що дозволило б нагрудникам після закінчення використання відправитися на переробку без будь-якої додаткової обробки.