Accraply покаже своє рішення для зшивання термозбіжних рукавів наступного покоління Accraply Revolve®

Revolve® розроблено для покращення продуктивності, скорочення часу простою та підвищення продуктивності. Ця платформа має інтуїтивно зрозумілий дизайн, який зменшує залежність від оператора та дозволяє оптимізувати й покращити роботу. Модульне та конфігуроване рішення Accraply для зшивання та зручний для оператора дизайн пропонують неперевершену гнучкість, налаштування та масштабованість.

Нова лінійка модульних термоусадочних рукавів включає три конфігурації машин, які розроблені, щоб зробити зробити зшивання термозбіжних рукавів більш простим та ефективним: стандартної Accraply Revolve, Accraply Revolve RT2 і Accraply Revolve Fully Continuous.

Оператори можуть отримати доступ до покрокових довідкових посібників, діагностичних звітів, сповіщень про профілактичне технічне обслуговування, замовлення запчастин і кількох додаткових ресурсів. Крім того, вдосконалені конструктивні особливості машини виключають помилку оператора.

ACTEGA представляє ECOLEAF

ACTEGA представить на Labelexpo Europe 2023 новітні фарби, покриття, адгезиви та технології для виробництва високоякісних етикеток і стійкого паковання.

ECOLEAF — екологічна альтернатива традиційному металевому декору буде продемонстрована наживо на стенді компанії. Ця новаторська технологія дає змогу друкарям і конвекторам значно зменшити вплив металевого декору на етикетках і пакованні на довкілля, зберігаючи візуальний вплив і стандарти якості, яких потребують бренди.

Спеціальні чорнила та покриття ACTEGA для етикеток і паковання розроблені з урахуванням розширеної функціональності та особливого вигляду на полиці. Асортимент покриттів із тактильними та візуальними ефектами пропонує брендам спосіб вирізнити свої продукти за допомогою різноманітних високоцінних ефектів для привернення уваги споживачів.

Серед можливих ефектів — м’який дотик, матове та рельєфне зображення. Світлодіодні УФ-покриття ACTEGA використовують відомий досвід компанії в розробці покриттів, щоб забезпечити численні функціональні переваги та економію енергії. Білі та металеві чорнила ACTEGA ідеально підходять для покращення дизайну етикеток і додання ефектного металевого блиску.

Вибір металевих чорнил замість традиційного процесу фінішної обробки фольгою — це ще один спосіб, завдяки якому переробники можуть покращити придатність паковання до вторинної переробки, а також зменшити відходи, пов’язані з нанесенням фольги.

Bobst представляє Digital Master 340

Під девізом «спрощення виробництва етикеток» Bobst демонструватиме на Labelexpo Europe 2023 провідні інновації у виробництві етикеток і гнучкого паковання, зосереджуючись на двох основних виробничих лініях. Компанія є ініціатором цифровізації, автоматизації, підключення та сталого розвитку у виробництві паковання з портфоліо, яке включає флексографічні, цифрові та багатофункціональні машини для найрізноманітніших застосувань.

«Інновації в галузі етикеток продемонстровані в найкращому вигляді на Labelexpo, — говорить Маттео Кардінотті, генеральний директор і глобальний керівник Bobst Narrow Mid-Web. — Нові технології виробництва продовжують підтримувати можливості, які не були доступні раніше, і ми побачимо більше цього на виставці 2023 року. Bobst вітатиме відвідувачів на стенді, щоб показати їм найкращі рішення для викликів, з якими вони стикаються на сьогоднішньому ринку та на майбутнє, і як ми можемо допомогти створити нові можливості для бізнесу».

Модульна машина для друку етикеток Bobst Digital Master 340 All-In-One з можливістю оновлення, оснащена новітньою технологією УФ-струменевого друку, працюватиме зі швидкістю 100 м/хв. Відвідувачі зможуть побачити, як система Bobst Accucheck, яка є стандартною для цієї машини, виконує 100% вбудований контроль якості на повній швидкості.

Повна конфігурація також включатиме флексографічні модулі та високоавтоматизований блок висікання для демонстрації справжнього наскрізного виробництва етикеток. Оскільки переробники стикаються з нестачею робочої сили та потребою в більш стійких рішеннях, Bobst представить унікальні функції автоматизації, які можуть полегшити ці проблеми.

На прикладі машини Bobst Master M6 компанія продемонструє, як одна технологія ECG для друку з розширеною колірною гамою та друкарські блоки V-Flower забезпечують швидку автоматичну зміну друкарських циліндрів без зупинки машини та з дуже мінімальними витратами.

«Labelexpo завжди була важливою віхою для Bobst і для переробників. Цього року разом із нашими партнерами ми продовжимо формувати майбутнє виробництва етикеток й розповімо вам про всі кроки, потрібні, щоб зробити етикетки кращими та екологічнішими, ніж будь-коли», — підсумовує Кардінотті.

Comexi демонструє офсетний друк із центральним формним циліндром

Comexi, заснована в 1954 р., має великий досвід у виробництві обладнання для друку та переробки в галузі гнучкого паковання. Вона випускає шість лінійок продукції для різних друкарських технологій: флексографія, офсетний і цифровий друк, ламінування, різання та перемотування, а також цифрові послуги.

Компанія розташована в Ріуделлотс-де-ла-Сельва (Жирона, Іспанія), а також має виробничі центри в Ріуделлотс-де-ла-Сельва та Чорногорії (Бразилія). У штаб-квартирі Comexi знаходиться технологічний центр Manel Xifra Boada, де компанія надає підтримку та передає свої знання клієнтам, постачальникам і студентам.

Comexi також має технологічні центри в Маямі (США) і Чорногорії (Бразилія), сервісний центр у Бангкоку (Таїланд).

На Labelexpo Europe 2023 Comexi представить інноваційні рішення для індустрії етикеток. Офсетна машина з центральним формним циліндром — це інноваційне рішення, адаптоване до вимогливого терміну виходу на ринок,  зі зниженими витратами на друк і меншим впливам на довкілля завдяки офсетним фарбам EB (електронного закріплення) без розчинників.

Крім того, Comexi є одним із провідних світових виробників флексографічних машин із центральним барабаном для малих, середніх та великих накладів. Компанія впроваджує інновації, пропонуючи рішення цифрового друку для етикеток і гнучкого паковання.

Daco Solutions представляє нову намотувальну машину Daco PLR

Daco Solutions продемонструє на Labelexpo Europe 2023 нову намотувальну машину Daco PLR із тришпиндельним напівавтоматичним намотувачем із револьверною голівкою та вбудованим розмотуванням завд. 1 м і шириною полотна 350 мм та 430 мм. Машина доступна з оглядовим столом і системою огляду.

Буде представлено:

  • Daco PLD350 з ротаційною станцією для виготовлення простих етикеток, демонструючи клієнтам переваги автоматизованого виробництва простих етикеток із 3-шпиндельним напівавтоматичним намотувачем;
  • нову повністю сервопривідну машину для різання Daco SRV350 із системою Nikka vision, задньою нумерацією та автоматичним налаштуванням різальних ножів. SRV — це дуже гнучка платформа, яка допомагає клієнтам визначати машину для більшості вимог щодо розрізання та перемотування.

Daco також виробляє напівротаційні висікальні машини для цифрової фінішної обробки: для нанесення високякісних лаків/прикрас, холодного фольгування та цифрового холодного фольгування.

Повністю автоматичний револьверний намотувач Daco TD 350/430 для виробництва простих етикеток виготовляється з розмотуванням 1 м, однією або двома поворотними станціями та чотиришпиндельним револьверним намотувачем. Додавши одну або дві станції флексографії, машина може виготовляти готові рулони за один прохід. Варіанти сушіння включають УФ, ІЧ та світлодіодні сушарки, а також опції УФ-струменевих систем для штрих-кодів і роботи зі змінними даними.

Renova демонструє клієнтоорієнтовані продукти для обробки рулонів

Renova srl — це італійська компанія, місія якої полягає у створенні інноваційних, високоякісних і орієнтованих на споживача продуктів для індустрії обробки рулонів, які підвищують ергономічність, продуктивність і рівень безпеки, одночасно знижуючи витрати на обслуговування.

Матеріали в рулонах (папір, плівка та фольга), значно відрізняються за розміром і вагою, тому потрібна гнучкість застосування, яка знаходить відповідь у широкому асортименті продуктів Renova.

Гальма і муфти призначені для розмотування і перемотування рулонів будь-якого розміру і з будь-якого матеріалу. Пневматичні гальма та магнітно-порошкові гальма підходять для різних застосувань та зберігають високу чутливість і коефіцієнт крутного моменту, потрібні для отримання точного контролю натягу полотнища як у фазі натягу, так і при аварійній зупинці. Вони гарантують точне управління гальмівним моментом незалежно від швидкості впродовж усього процесу перетворення.

Затискні, запобіжні патрони та розширювальні вали забезпечують найнадійніше натягування полотнища завдяки високому зчепленню з мінімальними вимогами до обслуговування. Датчики навантаження та системи контролю натягу полотнища використовуються в поєднанні з роликами для точного визначення натягу полотнища.

Усі продукти на 100% розроблені та зібрані на місці в італійській штаб-квартирі Renova.

Rheintacho представляє RT Strobe 12000

Rheintacho пропонує один із найширших асортиментів стробоскопів у галузі. Найбільш вражаючим є RT Strobe 12000 завд. 1000 мм. Цей стробоскоп є ідеальним інструментом для оптимального освітлення дуже великих оглядових поверхонь. Джерелом світла в цих інструментах є високоефективні світлодіоди. Регулювання світла здійснюється за допомогою спеціальних лінз. Rheintacho також зможе використовувати для RT Strobe 12000 світлодіодні кластери з менших моделей (RT Strobe 3000, 5000, 7000).

Управління RT Strobe 12000 здійснюється за допомогою інтегрованого пульта на задній панелі приладу. Тут можна встановити інтенсивність світла та частоту спалаху (разом із додатковими блоками управління). Крім того, при використанні селекторного перемикача можна вибрати ручне управління або використання сигналу зовнішньої машини.

Обидва вхідні сигнали також можуть бути постійно з’єднані. Оператор просто вибирає бажаний тип сигналу залежно від завдання перевірки.

Можливе каскадне налаштування з використанням додаткової втулки, а ще однією доступною альтернативою є підключення кількох стробоскопів Rheintacho лише з одним загальним управлінням.

Rosas Maschinenbau представляє Gazelle III і два настільні намотувачі

Rosas Maschinenbau продемонструє на Labelexpo Europe високошвидкісну двонаправлену намотувальну машину Gazelle третього покоління для нанесення різноманітних етикеток. Нова шестиколірна машина для цифрового друку Gazelle III має діаметр розмотування 650 мм, ширину полотнища від 40 до 330 мм, ширину друку до 200 мм, модулі обробки коронним разрядом, флексографічну праймерну станцію, кольорову струменеву голівку EZ 202 DOD Graph-Tech на основі технології Epson S3200, можливість наносити подвійний білий в УФ-струменевий спосіб за технологією DOD («крапля-на-вимогу») з роздільною здатністю 600 dpi, струменевий модуль 4C DOD з УФ-випромінюванням з роздільною здатністю 600 dpi і світлодіодний пристрій УФ-затвердіння.

Також будуть представлені два перемотувачі Rosas. Перший — Cheetah 500 із технологією штучного інтелекту для перевірки етикеток із вдосконаленим модулем серіалізації тегів RFID HF і UHF із верифікатором коду та серіалізацією зворотного боку та принтером TIJ для нумерації та кодування. Другий настільний перемотувач — Leopard 300 із системою перевірки етикеток Smartscan, роздільною здатністю 2k і швидкістю перевірки 180 м/хв.

Schobertechnologies GMBH представляє Twin Spider Set-up із RSM410 IML/MX

Schobertechnologies GmbH, фахівець у розробці, проєктуванні та виробництві ротаційних висікальних машин на Labelexpo Europe 2023 після кількох успішних інсталяцій вперше наживо демонструє Twin Spider Set для RSM410 IML/MX.

Twin Spider спеціально розроблений для високошвидкісного висікання та укладання вплавлюваних етикеток. Це інноваційне високоефективне рішення поєднує швидкість і точність на високій швидкості полотнища. Інноваційна технологія приводу RSSM410 IML/MX поєднує технологію безперервного та векторного ротаційного висікання в режимі повторної реєстрації, пропонуючи незалежні від формату рішення.

Shenzhen Pushi Technology розширює лінійку продуктів для ідентифікації етикеток Shenzhen Puty technology co., Ltd. є першим глобальним постачальником витратних матеріалів для маркування етикеток, який об’єднує науково-дослідні роботи, виробництво та продаж у Китаї.

Puty має 19-річний досвід виробництва, понад 70 інженерів-дослідників та понад 100 патентів. В останні роки Puty інвестувала у технологічну трансформацію та модернізацію цехів виготовлення прес-форм, лиття під тиском, розкроювальних цехів і друкарських цехів для розширення виробничих потужностей і підвищення якості.

Puty покладається на передове випробувальне обладнання та досконалу систему управління для повного впровадження системи управління якістю ISO 9001 та системи управління довкіллям ISO 14001. Завдяки безперервному розширенню лінійки продуктів для ідентифікації етикеток «PUTY» один за одним почала випускати принтери етикеток серії «PT».

Принтери широко використовуються в енергетичних телекомунікаціях, складській логістиці, управлінні файлами, фармацевтичній та хімічній промисловості.

Sihl представляє рішення в сегментах Label Facestock, Artysio Flexible Packaging і Tags

Sihl на Labelexpo Europe демонструє рішення в сегментах Label Facestock, Artysio Flexible Packaging і Tags з акцентом на стійкість.

У асортименті Facestock компанія представить інновації для струменевого друку на водній основі. Крім нових функцій йдеться про екологічні плівки, що містять до 90% переробленого вмісту. Разом із відповідним клеєм вони сприяють переробці, умовжливлюючи моноупаковку чи автоматичне сортування під час переробки.

Під брендом Artysio Sihl пропонує функціональні та гнучкі пакувальні рішення для струменевого друку на вимогу на водній основі. Готові стоячі пакети (паучі) можуть бути індивідуально надруковані персоналізовано або короткими накладами за потреби. Позначка «Made for Recycling» гарантує довговічність. У сегменті тегів ми маємо широкий асортимент для багатьох різних застосувань, таких як стійкі до розриву петельні бирки, підвісні бирки та бірки без підкладки. Багато з цих продуктів сертифіковані FSC® і підлягають переробці. Основна увага буде зосереджена на Presseuretac, що означає стійкі бірки без підкладки для логістичних застосувань.

Sirpi демонструє Black Mat UV і повний спектр UV Varnish

Sirpi — італійський виробник трафаретних чорнил, який працює понад 50 років. Компанія пропонує повний асортимент продукції для етикеткової промисловості, зосередивши зусилля на УФ-чорнилах для трафаретного друку та УФ-лаку для спеціальних ефектів.

На Labelexpo Europe компанія покаже глибокі чорні матові УФ-чорнила для виробництва етикеток для вина та повний спектр УФ-лаків, для захисту та декорування етикеток.

Також Sirpi пропонує трафаретні та флексографічні лаки, придатні для друку цифрових етикеток, з можливістю робити на них гаряче тиснення, повний асортимент чорнил для плоского та ротаційного трафарету, а також чимало інших спеціальних чорнил і лаків, розроблених за запитом клієнта.

Tecnocut відображає E-Diffsystem і «піт-стоп»

На стенді Tecnocut на Labelexpo Europe буде показано оновлену систему E-Diffsystem, «єдину на 100% цифрову і найнадійнішу на ринку». Tecnocut пропонує завітати до них  та самостійно пограти на зручному сенсорному екрані, щоб впевнетися, що E-Diffsystem — найточніша система для висікання.

Також Tecnocut покаже на виставці систему швидкої заміни циліндрів, відому як Pit Stop. Як і на піт-лейн «Формули-1», заміна циліндрів триває менше 30 секунд!

Ну й нарешті відвідувачі виставки побачать систему видалення відходів після висічки, останню модель Label Mover і найточнішу, швидку та електронну станцію для різання. Крім того, цього року Tecnocut святкує 30-річчя, тому її команда чекатиме на відвідувачів, щоб відсвяткувати та поділитися останніми новинами та інноваціями.

TEG Technologies демонструє Sitexco Label Anilox Cleaner L20

TEG Technologies представляє на Labelexpo Europe анілоксову систему очищення Sitexco Label L20. TEG Technologies розширює асортимент лазерних очищувачів Sitexco новим верстатом Sitexco Label L20. Це лазерна система, розроблена з використанням інноваційної технології Sitexco PLUS спеціально для вузько рулонного друку.

Sitexco, піонер у лазерному очищенні анілоксових роликів, тепер запускає нову систему, яка справді відповідає потребам вузько рулонного друку. Технологія лазерного очищення Sitexco є результатом багаторічного досвіду для досягнення найшвидшого, найбезпечнішого та найбільш економічно ефективного рішення.

Очищення анілоксыв має важливе значення для досягнення кращої якості друку незалежно від лінійного растра та геометрії анілоксу.

Unilux представляє UniPrint

Unilux демонструє на Labelexpo Europe систему огляду UniPrint, що встановлюють нові стандарти якості в інспекції полотнища завдяки зручному, інтуїтивно зрозумілому управління з гарним співвідношенням ціни та якості.

Сенсорний екран і надійна промислова якість збірки перевершують технічні характеристики інших систем у цьому ціновому діапазоні. Залежно від потреб споживачів у перевірці, вони можуть обрати пакет ПЗ Standart або оновити до розширених функцій перевірки з версією PRO.

Unilux також рекламує широкий асортимент стробоскопів для огляду поверхонь: понад 45 моделей, від портативних пристроїв із живленням від акумуляторів до широкоформатних із фіксованим монтажем, створених, щоб витримувати суворі виробничі умови, у яких вони були розроблені.

UV Ray представляє новий набір джерел живлення PowerMaxx

UV Ray представить на Labelexpo Europe новий набір джерел живлення PowerMaxx, розроблений на основі понад 20-річного досвіду, щоб запропонувати друкарням найвищу енергоефективність та екологічність у компактному дизайні.

PowerMaxx доступний у трьох версіях:

  • Pure (гібридна або тільки світлодіодна версія);
  • гібридна (UV/LED + вентилятор);
  • LED (до 3xLED в окремому блоці).

Інтегроване світлодіодне управління зменшує потребу в просторі до 70% із зменшенням ваги пристроїв, що призводить до зменшення витрат на доставку та площі, що займає устаткування на виробництві.

Також на стенді UV Ray будуть представлені лампи MaxLED, які можуть адаптуватися до низки УФ-застосувань і галузей завдяки надійній, компактній і легкій технології, модульній конфігурації та керованому живленню з максимальною точністю й високою ефективністю.

У гібридному варіанті та сама світлодіодна технологія дає змогу замінювати УФ-касету, обираючи між звичайним УФ-випромінюванням і світлодіодом, доступним у будь-яких трьох довжинах хвилі: 275 нм, 365 нм або 395 нм. Доступні й модернізовані світлодіоди, щоб оновити старі друкарські машини для підвищення ефективності та зниження вартості.

UV Ray також представить флагманську лінійку дихроїчних рефлекторів Atom і Maxwell з багатошаровим покриттям і міцним боросилікатним склом, перевірених у застосуванні вузькорулонного друку по всьому світу.

Valco Melton представляє рішення для покриття Akura

Розробник технологій склеювання та контролю якості для виробництва етикеток Valco Melton запропонує переробникам на Labelexpo Europe надійну систему гарячого розплаву для рівномірного покриття по всій ширині полотнища без потреби ручного втручання. Рішення Akura Hot Melt Coating Solution не лише забезпечує кращу якість продукції, але й знижує ризик виробничих помилок і відходів, що призводить до значної економії коштів.

Akura Solution поєднує аплікатори для нанесення термоплавких покриттів Akura з набором інструментів контролю якості Inspekt. Аплікатори Akura мають незалежні гідравлічні зони, кожна з яких живиться від шестеренного насоса. Це забезпечує рівномірний розподіл клею по ширині полотнища. Weight-Inspekt контролює середню вагу кожної гідравлічної зони в замкнутому циклі з шестеренчастими насосами. При виявленні відхилень він автоматично регулює потік клею для певної гідравлічної зони, забезпечуючи незмінну якість продукту.

Система огляду Coat-Inspekt поєднує виявлення помилок у режимі реального часу з системою AI, яка автоматично класифікує всі помилки за попередньо встановленими категоріями, забезпечуючи миттєвий та інтуїтивно зрозумілий огляд стану виробництва. Крім того, ми представимо нашу систему контролю зору BrailleChek Label. Використовуючи технологію високошвидкісної камери та спеціальне освітлення, BrailleChek перевіряє кожну крапку Брайля, тиснену на друкованій стороні етикетки, на повній швидкості виробництва, виявляючи відсутні або погано сформовані точки, а також помилки реєстрації.

Valloy продемонструє новий принтер і різак

Valloy Inc. розширює портфоліо інноваційних рішень для цифрових етикеток за допомогою нових пристроїв на Labelexpo Europe 2023. Наприклад, компанія запровадила можливість друку білим на своїй ЦДМ BIZPRESS13R із професійним ПЗ для управлінням кольором і перетворення білого.

Під час виставки компанія друкуватиме на стійкому екосубстраті з використанням вапняку, етикетку ZIO-FAPER.

Також Valloy Inc. представить нові пристрої для різання рулонів і листів. QR ініціює інтелектуальну зміну роботи з Duoblade WX II і DuoBlade WS.

Листовий пристрій Duoblade FX продемонструє надійну продуктивність завдяки алгоритму Perfect-Cut, використовуючи різні інструменти одночасно, як-от повний розріз і «половинний розріз» або «повний розріз і біговка» одночасно в робочому середовищі без людей.

VIPColor Technologies демонструє настільні кольорові етикеткові принтери серії VP500 і VP600

VIPColor представляє на Labelexpo Europe 2023 серії настільних кольорових принтерів етикеток VP500 і VP600. Вони призначені для стартапів і тих, хто бажає оновити термопринтери та оптимізувати виробництво етикеток.

Серія VP500 ідеально підходить для тих, хто шукає виняткову продуктивність і зручність у використанні. Він забезпечує видатні результати із вшестеро більшою ефективністю, ніж аналогічні принтери в цьому ціновому діапазоні.

«Відчуйте гнучкість розміру етикеток із підтримкою етикеток шириною до 216 мм, насолоджуйтеся насиченими кольорами високоякісних відбитків із вражаючою роздільною здатністю 1600x1600 dpi», — закликає VIPColor.

Лише за 10 хв. серія VP500 може надрукувати до 1200 етикеток розміром 15,24х10,16 мм. У принтерах серії VP600 реалізовано всі функції серії VP500 із високою швидкістю друку, вони швидші і за 10 хв. можуть надрукувати до 1800 етикеток 15,24х10,16 мм.

Моделі VP610 і VP660 мають більші чорнильні картриджі та нижчу вартість друку для тих, хто потребує збільшення виробництва етикеток. Моделі VP550 і VP660 також оснащені покращеними водостійкими чорнилами, що робить їх ідеальними для маркування охолоджених продуктів.