На 17-й міжнародній виставці очікується приїзд понад 15 000 відвідувачів. На стендах учасників PackPlus 2023 будуть представлені пакувальні машини, системи маркування, обладнання для друку пакувальної продукції та виготовлення гофротари, засоби автоматизації, папір для пакування, фольга, фарби та інші витратні матеріали.

Як зазначив Сагар Сінгх, керуючий директор Індійського Центру Стандартизації BIS (Bureau of Indian Standards) та міністр у справах споживчого ринку, виставка PackPlus є для Індії найбільш важливою подією у сфері паковання, конвертингу та управління продажами. Під час заходу відбудуться численні пленарні сесії з екологічного пакування, сучасних тенденцій на пакувальному ринку, норм регулювання виробничої діяльності.

Одночасно з виставкою відбудеться Міжнародний Пакувальний Форум (International Packaging Concave), на якому виступлять понад 60 спікерів, які представляють урядові структури, промислові підприємства та провідних постачальників готової продукції. Серед добре відомих учасників виставки Uflex, GTL Adhesives & Tapes, Cyclop India, Holostik India, Stelda Packaging, Zhejiang New Debao Machinery, J-Pack Engineers.