«У hubergroup ми надаємо пріоритет розробці безпечного та екологічного паковання. Наша команда розробила інноваційну систему фарб iray — продумане, багатофункціональне, ідеально узгоджене рішення для УФ-флексографічного друку», — заявив керуючий директор hubergroup в Індії Суреш Калра.

Нова серія iray, яка замінює серію NewV flex від hubergroup, розроблена як універсальне портфоліо для УФ-флексодруку. Комплексна система включає УФ-флексографічні фарби для харчових і нехарчових продуктів, а також ідеально підібрані лаки, ґрунтовки і клеї. Система iray відображає стратегічний підхід hubergroup до значного спрощення робочого процесу друкарень за рахунок об’єднання асортименту пропозицій УФ-флексодруку в рамках єдиної системи.

Найновішим доповненням є фарби та лаки УФ-затвердження, призначені виключно для паковання харчових продуктів. Завдяки інтенсивним дослідженням та ретельно підібраній сировині, фарби відповідають суворим рекомендаціям hubergroup по MGA (низька міграція та слабкий запах), які вже давно є синонімом безпечних фарб у пакованні харчових продуктів.