Digiflex 330 — високопродуктивна, дуже гнучка та надійна система флексографічного висікання та фінішної обробки з повним сервоприводом.

Аннемарі Роудс, керуючий директор BGM, коментує: «У BGM ми завжди прислухаємося до наших клієнтів, розуміємо їхні потреби та допомагаємо їм постійно покращувати якість друку, швидкість і вартість. Ми визначили, що звичайні друкарські циліндри створюють додаткові відходи: коли машина запускається та зупиняється, через увімкнення/вимкнення, на відбитку залишається слід. У нашому новому напівротаційному рішенні на Digiflex 330 на відбитку під час зупинки машини не лишається забруднень, що значно зменшує відходи. Це якість і економія коштів для наших клієнтів.

Машина тепер також містить блок трафаретного друку, який ідеально підходить для нанесення важчих покриттів і тактильних лаків на фінішній стадії. Крім того, нова система чорнильних картриджів з автоматичним блокуванням і швидкою зміною передбачає просте обслуговування оператором, що дає змогу змінювати колір менш ніж за одну хвилину. Знову ж таки, це значна перевага для клієнтів BGM».

Digiflex 330 – це енергоефективна машина, що забезпечує надзвичайну швидкість конвертування та кінцевої обробки до 160 м/хв., з сервоприводом подачі та виведення, напівротаційною флексодрукарською станцією повторної реєстрації зі світлодіодною сушаркою, а також блоками холодного фольгування та ламінування.

Digiflex 330 також включає блок зворотного різання, перемотування відходів із накладним роликом і систему різання, доповнену основним і кінцевим намотувачами.

Нова BGM Elite Dieflex E, представлена на виставці, розроблена для підтримки стартапів та розширення бізнесу як варіант із меншими інвестиціями, — це високошвидкісна лінія для конвертування та фінішної обробки простих етикеток.

Роудс пояснює: «З часом, незалежно від того, наскільки ретельно оператор преса регулярно перевіряє, очищає та обслуговує ротаційні штампи, звичайне зношування може призвести до того, що штамп буде різати нерівномірно, наклади стануть непридатними для використання, що коштуватиме бізнесу дорогоцінного часу та грошей, не кажучи вже про засмучення клієнтів.

«Включення упору з регульованим зазором (ACA) Dieflex E дає змогу оператору преса змінювати глибину розрізу на льоту, без потреби уповільнювати прес, забезпечуючи компенсацію зносу штампу та мінімальні відходи».