Ricoh Pro C9500 може друкувати на аркушах завд. до 960 мм. Тепер можна працювати не лише із щільним папером товщиною до 0,6 мм (до 470 г/м²), але й із тонким (від 40 г/м²), повідомляє компанія.

Крім того, система управління Ricoh GC OS, яка була розроблена для підвищення ефективності роботи комерційних друкарень, усуває потребу у спеціальних навичках для налаштування та налаштування різних типів паперу, а також управління друком та обслуговуванням обладнання. Цієї осені компанія планує випустити додаткове розширення, що посилює фірмову технологію контролю якості Inline Quality Control Technology (IQCT).

При підключенні цього модуля розширення до Ricoh Pro C9500, на додаток до налаштування кольору, стабілізації та моніторингу під час друку автоматично можуть виконуватися перевірка якості друку, приведення лиця до звороту, колірних відхилень та дефектів друку (плями та смуги на видрукуваному матеріалі).

Автоматизуючи ці три типи контролю, які зазвичай виконувалися візуально операторами друкарні, можна підвищити ефективність та заощадити трудовитрати під час налаштування кольору та перевірки.