На UV Days, які проходили з 4 по 6 липня в Нюртінгені, організатор IST METZ прийняв близько 1000 гостей і 40 експонентів із 32 країн. Понад 30 імпульсних і коротких лекцій, 18 екскурсій по компаніям, а також 21 демонстрація у власній лабораторії та моделювання УФ-вимірювального пристрою UV Analyzer, багатофункціонального паковання власної розробки та відвідання селища в швабському винному регіоні – такою була програма одинадцятих за ліком УФ-днів IST METZ, одного з лідерів на ринку УФ- та світлодіодних систем затвердіння.

«Ми радіємо великому успіху нашого заходу, особливо після кількарічної перерви, пов’язаної з пандемією. З приблизно 1000 відвідувачами та 40 експонентами UV Days були майже такими ж відвідуваними та такими ж масштабними, як і до перерви», — зазначив Тім Штербак, керуючий директор IST METZ GmbH & Co. KG.

Спільно з PrintCity Allianz і Benz Catering компанія IST METZ розробила зовнішнє паковання для пляшок ігристого вина від найстарішого в Німеччині виробника ігристого вина Kessler.

Високоякісне паковання має подвійну користь, оскільки його можна використовувати як охолоджувач пляшок. Зовнішнє паковання розроблене як контейнер для транспортування та презентації ігристого вина від Kessler.

Ця коробка складається з двох частин, тому після транспортування її також можна використовувати для привабливої презентації пляшки за столом.

Особливістю є інтегрована система охолодження, що складається з картонного контейнера з водовідштовхувального матеріалу з покриттям, який можна наповнити льодом. Це означає, що пляшка може залишатися на столі і одночасно охолоджуватися.

У UV Days взяли участь десять промислових партнерів IST METZ.

Навіть поза поліграфічною промисловістю можливості застосування систем УФ-затвердіння майже безмежні. Тому IST METZ пропонує індивідуальні системи та рішення, а також професійну підтримку та лабораторні послуги з УФ-, світлодіодними та ексимерними системами для промислового застосування. Системи IST METZ використовуються для обробки таких матеріалів, як скло, пластик або дерево, а також матеріалів на основі деревини.