Система також підходить для подвійного використання: інші висікачі недостатньо ефективні при роботі з паперовими етикетками.

Кольоровий дисплей полегшує роботу, а інтуїтивно зрозумілий дизайн відповідає стандартам сучасних планшетів і смартфонів. Нова промислова система управління Polar LabelSystem DCC-12 забезпечує сучасне управління сигналізацією, дистанційне обслуговування та діагностику, а також інтеграцію в цифровий робочий процес.

Вбудована сервотехнологія покращує стабільність процесу та скорочує час простою у виробництві: система працює більш плавно, а швидкість запуску та гальмування можна встановлювати незалежно. Новий висікач також дозволяє перезапустити машину без затримки, поки матеріал може залишатися в машині.

«Основною особливістю або інновацією є наш запатентований засіб позиціонування, який дає змогу швидко та легко змінювати штампувальний інструмент», — пояснює Стефан Куммер, менеджер з продажу Polar.

Модернізоване управління завданнями додатково скорочує час переналаштування з 30 до 15 хв. завдяки автоматичним попереднім налаштуванням. Відходи на 100% підлягають переробці.

Polar LabelSystem DCC-12 також здатний обробляти пачки етикеток без картону. Таким чином, відходи є чистим мономатеріалом і можуть бути оптимально перероблені. Висікач має вентиляцію та може безпосередньо всмоктувати відходи.