Джим Сінгер, співвласник компаній Brodnax, працює в поліграфії 30 років добре розуміється на ринкових тенденціях та обирає найсучасніші рішення. Він вважає, що нанографічні друкарські машини Landa спровокують глобальну зміну парадигми на кшталт «вибуху» настільних видавництв, який сколихнув галузь у 90-х роках.

«Ми з партнером обговорювали це, і не знаємо, чи будемо коли-небудь знову купувати іншу офсетну машину, – каже він. — Інтригуючим у Landa є розмір аркуша B1 (750х1050 мм у даному випадку), особливо в поєднанні зі швидкістю», — пояснює Сінгер.

Brodnax 21C Packaging має повторювану роботу, друк якої раніше займав 220 годин на найшвидшому цифровому пристрої компанії. На Landa друкарня зможе завершити роботу приблизно за 18 годин. «Якщо ви власник друкарні та розумієте цифри, це переконлива комбінація. Це чиста математика», — зазначає Сінгер.

«Brodnax — це універсальна комерційна друкарня, відома тим, що виявляє ринкові тенденції та адаптується до них, — каже Шерон Коен, головний комерційний директор Landa Digital Printing.Унікальні клієнтів компанії створюють виклики, для вирішення яких Landa S10P має унікальне обладнання. Ми пишаємося тим, що Brodnax приєднався до родини клієнтів Landa, і з нетерпінням чекаємо можливості продемонструвати чудові речі, які ми можемо створювати разом».

Brodnax Packaging виготовляти на Landa S10P високоякісні торговельні картки. Компанія також планує використовувати прес Landa для більш складних кампаній з друку матеріалів прямої поштової розсилки, а також для кількох загальних друкарських застосувань.

Чимало робіт, запланованих для Landa, базуються на здатності друкарської машини швидко досягати та повторювати колір. «У трьох окремих випадках, коли я проводив тестовий друк, колір точно збігався з ΔE, рівним 1, – що означає, що фактично він був однаковим. Людським оком не відрізнити», — каже Сінгер. Тепер, коли S10P встановлено, персонал постачальника розпочав навчання з персоналом Landa на місці. Сінгер відзначив ефективність команди Landa: «Вони зробили все, що пообіцяли. Це не перервало наші існуючі робочі процеси. Вони добре вказали нам, що потрібно зробити, щоб підготуватися».

Landa S10P Nanographic Printing® із переворотом призначена для двобічного комерційного друку, онлайн-друку, виготовлення видавничої продукції та паковання. Використовуючи унікальний процес Nanographic Printing®, Landa S10P забезпечує економічне виробництво малих і середніх накладів у форматі B1 (750х 1050 мм).

Landa S10P друкує з постійною швидкістю 6500 відб./год. (однобічний друк) на будь-якому готовому папері. Завдяки широкій колірній гамі, що охоплює 96% плашкових кольорів, відсутності підготовки та мінімальній кількості відходів, Landa S10P забезпечує приголомшливі результати, зменшуючи кількість відходів, а також підвищуючи екологічність.