Виставку відвідало понад 111 000 відвідувачів із 143 країн. Першу шістку очолила Італія (29%), за нею Туреччина, Індія та Німеччина (по 6%), Франція (4%) та Бразилія (3%).

Президент CEMATEX Ернесто Маурер зазначив: «Виставка мала великий успіх, відвідувачів було більше, ніж на попередній виставці у 2019 році. Процес трансформації ITMA у напрямку цифровізації та сталого розвитку здійснив величезний стрибок уперед. Це був грандіозний захід за участю зацікавлених сторін із усієї екосистеми виробництва текстилю та одягу. Асоціації CEMATEX і компанії, що входять до них, а також всі інші учасники виставки в захваті від результатів, оскільки виставка перевершила всі очікування».

Серед багатьох офіційних осіб та представників урядів ITMA 2023 приймала делегації високого рівня з двох найбільших країн-виробників текстилю, Індії та Узбекистану. Делегацію 6-го за величиною виробника бавовни у світі очолював президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв, який заявив про тверді наміри і надалі розвивати текстильну промисловість у своїй країні.

Індію представляла державний міністр текстильної промисловості Даршана Вікрам Джардош, яка очолювала ділову делегацію Конфедерації індійської текстильної промисловості (CITI). До складу делегації увійшли 39 провідних керівників індійських компаній з виробництва текстилю та одягу, які прагнуть скористатися новими можливостями на хвилі цифровізації та сталого розвитку. ITMA 2023 також відвідала директор Європейської комісії Валентина Суперті.

Підсумовуючи позитивні відгуки учасників, д-р Джанпетер Хорн, голова правління VDMA Textile Machinery, зазначив: «ITMA 2023 — одна з небагатьох міжнародних виставок, кількість та якість відвідувачів якої не знизилися після пандемії. Це красномовно говорить про успіх ITMA! Міланська виставка встановила орієнтир для ITMA 2027».

Наступна ITMA проходитиме у виставковому центрі Ганновера з 16 по 22 вересня 2027 року.