У новомуAccurioTex 700 використовується 16 друкувальних голівок Konica Minolta зі змінним розміром краплі і чорнила CMYK. Це забезпечує швидкість друку до 190 м²/год. у чорновому режимі (100 або 130 м²/год. у стандартному режимі и 50 м²/год. у режимі найвищої якості за 720 x 720 dpi).  

Принтер для друку на трансферному папері з шириною рулону 2,05 м підходить для виробництва різних виробів з поліестеру, включаючи модні тканини, меблі, спортивний одяг, тканини для зовнішнього та технічного оздоблення, вивіски, прапори та банери. Nassenger 8 була показана з інтегрованою попередньою обробкою, яку забезпечує додаткова внутрішня друкувальна голівка, що використовується виключно для цієї мети.

Анонсована на останньому заході ITMА у Стамбулі у червні 2022 р., вона дає змогу друкувати на тканинах без попередньої обробки, скорочуючи витрати відходів та прискорюючи процес загалом.

Також компанія представила технологію нанопігментного чорнила Virabe, яка перебуває на стадії розробки.

Вона призначена для скорочення часу подальшої обробки та роботи з низкою матеріалів, включаючи поліестер, бавовну та суміші. На стенді можна було побачити надруковані зразки.