Інвестиції PPP Nederland у HP Latex 2700W дали змогу компанії значно розширити послуги з оформлення автопарку та транспортних вивісок

 

PPP Nederland, яка давно користується технологією друку HP, уже мала HP Latex R1000, HP Latex 3500 і HP Latex 3600 для створення кольорових додатків для клієнтів, але шукала іншу машину для подальшого вдосконалення пропозиції. Розглянувши широкий спектр опцій, доступних від HP, компанія зупинилася на HP Latex 2700W, встановивши машину в липні 2022 року.

Директор PPP Nederland Рогір Шрієр зазначив, що латексні чорнила Gen4 і функція білих чорнил на машині особливо сподобалися компанії й допомогли оптимізувати виробництво.

«Ми використовуємо ці функції для створення дуже складних дизайнів, які раніше можна було зробити лише за допомогою трафаретного друку, — сказав Рогір. — Ми пропонуємо стилі дизайну, які друкуємо на ламінаті, захищеному від графіті, який має добру адгезію до друкованого зображення завдяки технології Gen4. Після нанесення на транспортні засоби наліпки та графіку можна легко монтувати та розбирати без пошкоджень».

PPP Nederland змогла розширити свої послуги у залізничному сегменті за допомогою HP Latex 2700, і в компанії очікують, що попит на цей тип робіт зростатиме й надалі

 

«Ми виросли в сегменті друку на різних поверхнях, створюючи різні ефекти для преміум-клієнтів, яких забезпечуємо ламінованими зображеннями, захищеними від графіті, — сказав Рогір.HP продовжує розвивати свою технологію, їхні принтери стабільні, і ми багато працюємо без нагляду вночі, тому це ідеальне рішення для нас».