«Ми зробили ставку на приголомшливі візуальні ефекти, які можемо створити на Jeti Tauro за допомогою лаку, і зрозуміли, що принтер чудово підійде для наших клієнтів вищого класу, — сказав Шон Садху, головний операційний директор IAC. — Ми відомі як піонери, які завжди розширюють межі друку. Новий принтер Jeti Tauro доповнить можливості наших п’ятиметрових принтерів, перетворивши IAC на універсального виробника».

Jeti Tauro H3300 HS LED Varnish пропонує можливість додавати шар високоглянцевого або матового лаку до широкоформатних відбитків. Прозоре покриття можна наносити на обрану ділянку (точку) або на всю поверхню як криючий лак, привернувши вражаючу увагу до широкоформатної графіки.

IAC є новатором у широкоформатному друці, допомагаючи брендам покращити своє бачення за допомогою унікальних пропозицій візуальної комунікації. Досвідчена команда галузевих експертів компанії пишається тим, що створює неперевершений досвід для клієнтів, одночасно втілюючи своє бачення в життя.

FIO IAC розширила бізнес у роздрібній торгівлі, сегменті маркетингу подій, корпоративному дизайні інтер’єру та інших сегментах. Унікальна глянсова та матова обробка, можлива з використанням Jeti Tauro Varnish, надає відбиткам преміального та вишуканого вигляду, які мають попит у косметичній та швейній промисловості, двох вертикальних ринках, де IAC має експоненціальне зростання впродовж останніх двох років.

Фред Клементе, віце-президент із продажів та інновацій, пояснює: «Під час пандемії ми зрозуміли, що більше не можемо бути ʺпоні з одним трюкомʺ, обслуговуючи лише один сегмент ринку. Диверсифікація кола клієнтів є найважливішою умовою нашого успіху. Такі ринки, як косметика та одяг, працюють з клієнто-орієнтованими компаніями, які мають інноваційні рішення».

Jeti Tauro H3300 HS LED Varnish підходить для різних жорстких і гнучких поверхонь — це важка, надійна машина, яка легко порається з екстремальними навантаженнями, багатозмінною роботою та цілодобовим друком. Пристрій створює відбитки з офсетною деталізацією шириною до 3,3 м зі швидкістю до 680 м²/год у чотирьох або шести кольорах.

Високопігментовані GREENGUARD Gold сертифіковані чорнила Agfa Anuvia UV LED забезпечують запатентовану технологію «тонкого шару чорнила» із найменшим споживанням чорнил на ринку. ПЗ Asanti від Jeti Tauro автоматизує весь процес друку.