Джі Хонг Кім, генеральний менеджер компанії Jeil: «Коли йдеться про малотиражні етикетки та етикетки з нестандартним дизайном, Anytron ANY-JET III стоїть на голову вище за будь-що інше обладнання на ринку друку.

Оскільки ми спостерігали збільшення попиту на виробництво різноманітних етикеток невеликими обсягами у рулонах, ми розглядали цифрове обладнання високого класу. Саме тоді ми почули про випуск Anytron ANY-JET III. Нас привернув той факт, що ANY-JET III виробляє високоякісні етикетки в невеликих кількостях без виготовлення пластин або штампів і має можливість різання в рамках одного технологічного циклу з друком».

ANY-JET III є комплексним рішенням, яке поєднує високоякісний цифровий друк із вбудованою системою лазерного різання. Ця машина забезпечує точне й ефективне різання етикеток, усуває потребу в традиційних інструментах для висікання та скорочує час простоювання виробництва за допомогою 100% цифрових технологій.

ANY-JET III також постачається з ПЗ робочого процесу ANY-FLOW, інтелектуальним рішенням, налаштованим на оптимальну ефективність друку, яке дає змогу користувачам контролювати всі процеси, від друку до фінішної обробки одним клацанням миші. Такі функції як друк змінних даних і CMS, включені в повністю інтегроване ПЗ.

Пан Кім додав: «Технологія Anytron ідеально підходить для нашої роботи, але ANY-JET III виводить її на абсолютно новий рівень. Раніше ми стикалися з проблемами, коли мали справу із замовленнями різної форми та меншою кількістю. Нам доводилося створювати штампи або передавати на аутсорсинг процес різання для кожного замовлення. Проте з ANY-JET III усі навантаження були усунені, і ми відчули підвищення ефективності роботи на 50%.

Беручи до уваги вимоги ринку та переваги цифрових технологій, я твердо переконаний, що цифрові технології відіграватимуть дедалі більш важливу роль не лише у галузі етикеток, а й в інших секторах, таких як Web-to-Print та великі компанії. Спочатку ми мали певні побоювання щодо цифрового обладнання, але після появи ANY-JET III ми були дуже задоволені його продуктивністю. Тому в майбутньому ми плануємо послідовно оновлювати все наше друкарське обладнання цифровими технологіями», — підсумував він.