Проста, без вишукувань, для любителів граничного оверсайзу, вона стала свого роду аддоном представленої раніше весняної колекції 2024 Capital B, де поряд із «суворими» костюмами в «матричному» стилі та сукнями в паєтках зустрічаються мішкуваті кофти, куртки і плащі.

Основою для офшорних принтів є логотип модного будинку, виконаний у вигляді зістареного графіті. Схожі зображення легко наносяться на готовий виріб за допомогою DTG-принтера або методом DTF-друку. Не секрет, що світові бренди одягу активно використовують цифрові технології через екологічність та широкі можливості з кастомізації.

Кожен із елементів капсули виконаний у двох кольорах — чорному та рожевому. Це також стосується запринтованого худі із завищеною талією. Стійкий тренд практично повністю переорієнтував fashion-індустрію на використання натуральних чи перероблених матеріалів. У даному випадку йдеться про стовідсоткову бавовну.

Вся лінійка Offshore доступна в Інтернет-магазині бренду: найдешевша футболка обійдеться шанувальникам Balenciaga в тисячу з невеликим доларів, дві футболки практично рівноцінні одному худі.