Розташована в Сан-Хосе (штат Каліфорнія, США) з підприємствами в Сан-Дієго (Каліфорнія), Денвері (Колорадо), Апплетоні (Вісконсин), Цинциннаті (Огайо) та Індепенденсі (Кентуккі) BR Printers обслуговує найбільш впізнавані підприємства галузі.

Значний внесок в економіку в поєднанні з прихильністю до інновацій дає компанії змогу використовувати надсучасні дані та технології, зберігаючи вдячність і повагу до традиційного друку.

Від моменту заснування BR Printers перетворилася з невеликої цифрової друкарні, яка обслуговує технологічну галузь, на багатогранного масштабного постачальника послуг друку та маркетингу.

Щоб продовжити місію заохочувати клієнтів, у 2014 р. BR Printers встановила HP PageWide Web Press T230 HD на заводі у Сан-Хосе (Каліфорнія), і відтоді додала ще три HP PageWide Web Presss T240 HD, дві на підприємстві в м Індепенденсі (Кентуккі) та ще одну на об’єкті в Сан-Хосе (Каліфорнія).

За допомогою цього набору з чотирьох рулонних машин HP компанія подвоїла свою потужність, краще підтримує весь ланцюг постачання та оптимізувала виробничий процес.

Від моменту встановлення HP PageWide Web Press T230 HD BR Printers надрукувала понад 3 млрд стор. на PageWide Presses, що є величезною віхою, і не планує зупинятися на досягнутому. BR Printers пропонує клієнтам виняткову якість зображення для різних продуктів, вкл. книги, каталоги, журнали, комерційне маркетингове забезпечення та транзакційний друк.

А завдяки двом новим ЦДМ HP PageWide Web Presses T240 HD BR Printers змогла визначити пріоритетні цілі та ініціативи щодо сталого розвитку. Важливими для компанії були такі енергоефективні функції машин, як автоматичне відключення та режими енергозбереження, а також використання чорнил на водній основі, які зменшують викид летючих органічних сполук під час виробництва.

«Постійні інвестиції в HP PageWide Web Presses створюють нові можливості для наших клієнтів завдяки цифровому друку великих обсягів і високій якості, що призводить до підвищення рентабельності інвестицій у їхні друковані проєкти, — сказав Адам Де Маестрі, генеральний директор і президент BR Printers. — Наше портфоліо цифрового друку значно розширилося завдяки доданню цих машин, що демонструє нашу відданість інвестиціям у інфраструктуру та новітні технології. Наша різноманітна клієнтська база скористається перевагами цих інвестицій, оскільки вони дають змогу BR надавати передові цифрові рішення для задоволення зростаючих потреб наших клієнтів».