1 травня 2023 року Baumer hhs відкрила другий завод, лише в двох кроках від основного місця розташування. У новій будівлі близько 900 м² додаткових виробничих і складських приміщень.

«За останні роки ми представили на ринку низку інновацій, на які чекали виробники паковання. Спочатку ми планували значно розширити нашу штаб-квартиру, але через високий попит на наші рішення ми переросли об’єкт і тепер потребуємо додаткових виробничих і складських площ. Ми дуже раді, що знайшли їх поблизу нашого головного заводу, у новому діловому районі Крефельд-Юрдінгена», – пояснює Фрауке фон Кнооп, керівник заводу та голова трьох виробничих майданчиків Baumer hhs у Крефельд-Юрдінгені та Берліні.

На новому заводі Baumer hhs має багатоярусний склад на 500 палетних місць для зберігання напівфабрикатів і вузлів. Подібно до штаб-квартири компанії, нова територія на Adolf Dembach Strasse в Крефельд-Юрдінгені перебуває поблизу всіх видів транспорту.

На новому місці Baumer hhs також має додаткові конференц-зали для внутрішніх зустрічей. Вони звільняють наявні приміщення в штаб-квартирі для зустрічей із клієнтами з усього світу.

Виробники складного картонного та гофропаковання, а також постачальники кінцевого обладнання вже давно оцінили продуктивність, гнучкість і надійність рішень Baumer hhs. Їм також вдалося значно підвищити стійкість продуктів і процесів, використовуючи нещодавні інновації від Baumer hhs, які задовольняють тенденцію в галузі до ресурсозберігаючого виробництва паковання.

Одним з прикладів є режим збереження клею Baumer hhs (режим зшивання), який дає змогу переключити процес склеювання на точно відміряні та нанесені точки або стібки клею. Таке періодичне склеювання зменшує витрату клею до 60%, зменшуючи викиди CO₂.

Нове революційне рішення CorrBox Solution для склеювання гофропаковання та Side Seam Gluing Solution для склеювання бокових швів складного картону — це лише дві системи, які можуть працювати в режимі зшивання. Рішення для склеювання бічних швів пропонує додаткову перевагу: воно виключає очищення блоків клейових дисків, які раніше використовувалися у прямолінійному виробництві коробок. Щоразу на очищення цих установок витрачалося щонайменше 30 літрів теплої води.

Робота з біологічними клеями та низькотемпературними гарячими розплавами або закріплення піддонів у кінцевому пакованні за допомогою клею, що чутливий до тиску, замість термозбіжної плівки, є лише кількома прикладами того, як рішення від Baumer hhs підтримують екологічне виробництво паковання.

Переосмислити, оновити, переробити – переосмислення застосування клею. Така філософія лежить в основі широкої стратегії сталого розвитку Baumer hhs.