Багато хто з італійських виробників останнім часом звертається до цифрової поліграфії завдяки таким рішенням як Kornit Presto MAX (перший у світі принтер з пігментними чорнилами, що друкує неоновими кольорами і чистим білим на темному і кольоровому текстилі будь-якого складу в один прохід). Досі нікому в галузі не вдавалося впоратися з таким завданням.

Додає бонусів Presto MAX вбудована функція декоративного оздоблення на основі технології Xdi: з її допомогою на тканині можна за лічені хвилини створювати тривимірні ефекти, імітувати вишивку і навіть інші види друку – трафаретний, термотрансферний, сублімаційний.

Fasac Spa отримала безмежні можливості для експериментів з новими текстурами та поєднаннями кольорів без додаткових витрат часу, матеріалів та ресурсів, включаючи людські. Чорнила Kornit відповідають найсуворішим стандартам екологічної стійкості, їхня вуглецева нейтральність підтверджена GOTS і сертифікатами Eco Passport і Bluesign, а система в цілому дозволяє заощадити до 95% води і 94% електрики в порівнянні з традиційними методами текстильного друку, легко інтегрується з іншими цифровими пристроями, спрощуючи обробку онлайн-запитів.

Тим часом, спільнота користувачів принтерів Kornit по всьому світу зростає: погляд Fasac поділяють сотні інших друкарень — Debs з Кіото, Fashion-Enter — з Лондона та сімейні підприємства зі США, які впевнені, що цифрові технології допоможуть знизити операційні ризики, скоротити ланцюжки поставок та управляти виробництвом у реальному часі.