Чотириденне шоу, присвячене темі «Нові перспективи», і виставка European Sign Expo, що проходила паралельно, зібрали понад 500 компаній-експонентів.

На виставці відбувся фінал World Wrap Masters, і було підбито підсумки премії Fespa Awards, а конференц-зона Sustainability Spotlight, присвячена інноваційним екологічним текстильним та графічним технологіям, виявилася напрочуд популярною.

Ключовими тенденціями, що обговорювалися на виставці, стали персоналізація, підвищення стійкості відбитків, зростання сегмента DTF, автоматизація виробництва та прагнення друкувати на складних матеріалах (наприклад, шкіра).

За інформацією організаторів, кількість відвідувачів за перші дві доби виставки збільшилася більш ніж на 30% порівняно з торішнім заходом у Берліні.

Наступного року Fespa Global Print Expo відбуватиметься з 19 по 22 березня в Амстердамі у шести павільонах виставкового центру RAI.

Плани виставкових залів будуть представлені восени, але вже відомо, що паралельно також пройдуть виставки-сателіти European Sign Expo та Sportswear Pro, а також конференція Personalization Experience.