Vanguard Europe представила УФ-планшетний принтер нового покоління VK3220T-HS на FESPA Global. Під час першої публічної демонстрації машина почесне місце на стенді поряд із Durst, яка володіє Vanguard з 2020 року.

Під час демонстрації Vanguard VK3220T-HS було представлено новий, зручний дизайн продукту для портфоліо Vanguard Europe. Зміни — результат співпраці з компанією Zanzotti Industrial Design, відзначеної багатьма нагородами, яка також стоїть за дизайном портфоліо Durst: вони забезпечують більш інтуїтивно зрозумілий, ергономічний та оптимізований досвід для операторів машин.

Новий Vanguard VK3220T-HS розроблено та зібрано в європейській штаб-квартирі Vanguard Europe площею 5000 м² у Бріксені, Південний Тіроль, Італія, поруч із глобальною штаб-квартирою Durst.

Планшетний VK3220T-HS розміром 3,2x2 м — частина зростаючого портфоліо принтерів Vanguard Europe, що обслуговує всіх клієнтів на ринках, які охоплюють спектр промислових планшетних і рулонних принтерів із потребами високої продуктивності.

Використовуючи до трьох рядів друкувальних голівок Kyocera об’ємом 4 пк з роздільною здатністю до 1800 dpi, Vanguard VK3220T-HS працює зі швидкістю до 360 м²/год. Це принтер, який може розвиватися та масштабуватися відповідно до вимог замовника.

Vanguard Europe є дочірньою компанією Vanguard Digital Printing Systems Corp  (Лоренсвіль, штат Джорджія, США). Заснована наприкінці 2021 р. Vanguard Europe має на меті повторити успіхи продажів своєї материнської компанії, яка виробляє 200 систем на рік. Це досягається завдяки використанню глобального досвіду торгових посередників, дистрибуторів та інших партнерів. Планшетні та рулонні системи промислового друку Vanguard використовуються на ринках, включаючи вивіски, декорації, бізнес-обладнання, промисловість і паковання.

Фабіан Сотцас, керуючий директор Vanguard Europe, сказав: «Ми неймовірно раді світовому запуску УФ-планшетного принтера нового покоління Vanguard VK3220T-HS. Завдяки новій модульній конструкції зі зручними змінами дизайну, які є більш інтуїтивно зрозумілими, ергономічними та оптимізованими для оператора, ми знаємо, що принтер викличе величезний інтерес у відвідувачів виставки».

Пан Сотцас додав: «Наша стратегія стати лідером ринку буде реалізована лише через розвиток прибуткового бізнесу разом із нашими клієнтами».