Новий принтер має робочий стіл 1470x740 мм і друкуватиме на різноманітних підкладках і продуктах зав. до 150 мм. Mutoh пропонуватиме принтер із ультрасучасними м’якими УФ-світлодіодними чорнилами нового покоління, сумісними з широким спектром підкладок, що не містять жодних інгредієнтів SVHC (речовин, що викликають серйозне занепокоєння).

Новий принтер доповнить популярні моделі Mutoh XPJ-461UF (A3+) і XPJ-661UF (A2+) в сегменті ультрафіолетових світлодіодних принтерів. Нова планшетна модель XpertJet 1462UF UV LED, розроблена в Mutoh Japan, має область друку 1420x700 мм.

Принтер оснащений двома п’єзокрапельними друкувальними голівками, встановленими в шаховому порядку. Перша голівка друкуватиме CMYK, друга — White & Varnish, що забезпечить 2-шаровий друк або друк шрифтом Брайля та структуру 2,5D без втрати швидкості.

Дві нові УФ-світлодіодні лампи завш 4ʺ забезпечують швидке затвердіння чорнил. Принтер XpertJet 1462UF буде запущений у продаж пізніше цього року компанією Mutoh у регіоні EMEA.