Оснащення людино-машинним інтерфейсом Sphere додало цим фальцювально-склеювальним машинам ще одну важливу перевагу. Sphere забезпечує єдиний центр контролю над усіма функціями машини, виводячи на сенсорні екрани до 5000 налаштувань завдань. За допомогою Sphere клієнти також можуть оформити передплату на пакет сервісів Bobst Connect Essential, що об’єднує всі машини та дані за допомогою єдиної платформи.

«Bobst Connect Essential — це лише перший крок у революційних змінах наших методів управління даними», — каже П’єр Бінггелі, голова підрозділу фальцювально-склеювальних машин Bobst.

 

Нова версія Novafold 50/80/110

 

Ці функції розширюють мережеві можливості у виробництві паковання та підвищують доступність даних. Точна інформація щодо продуктивності, техобслуговування та оснащення, а також негайна передача інформації по всьому ланцюжку створення вартості та гарантована простежуваність дають змогу забезпечити оптимальну ефективність, спростити роботу з машиною і навіть збільшити обсяги виробництва за зміну.

Нова платформа Sphere покращує ергономіку налаштування машини для операторів: вона дуже інтуїтивна і пропонує безпроблемне перемикання між накладами.